Vy čo žijete v BA celý život, akým smerom sa vyvíja Ba? Čo sa najviac zmenilo? Čo je plusom a čo je negatívom tejto zmeny? A viete si predstaviť život v BA aj v dlhodobom horizonte? Proste ako sa pozeráte na BA dnes a zajtra?
da sa zabavit, da sa zabalit, da sa zahulit, da sa, hej, ale odtial potial.
lebo lebo lebo hovada, co maju v blave podhradia sa nepodriadia, za peniaze ochrania, ak nejsi po voli, tak potom odstrania, taka je bratislava plna poznania.
zijem tu od narodenia, pocas detstva/puberty som cele leta travil na severe oravy. okrem toho aj pobyty v cudzine a mozem skonstatovat ze blava sa pomaly ale isto transformuje v nieco lepsie. ale stale to neni nic moc. vacsina ludi podla mna stale su v urcitej konzerve, mladez to zachranuje akotak. ale som skor smutny z tohto mesta nez nejake nadsenie. maloco tu funguje tak ako by mohlo
strašne veľa vecí sa zmenilo...
- veľa developerských projektov ako River park, Eurovea, zuckermandel, búranie PKO, nové biznis centrum namiesto bývalej rafinérie Apolo, Bory
aj s metrom a hornbahom, zahusťovanie výstavby atď...
- rozvíja sa turizmus - napr. tie výletné lode atď, takisto aj jazzové dni a podobné akcie pribúdajú, viac sa propaguje vinohradnícka oblasť
- zlepšuje sa MHD, aj keď pomaly, ale modernizujú sa vozidlá, sú v nich wifi, dajú sa lístky v automatoch platiť platobnými kartami ( to mi napr. Brňančania ani veriť nechceli)
- pribúda cyklistov, čo je strašne super... už iba aby si ľudia začali uvedomovať, že ísť autom do centra a parkovať na chodníkoch a podobne nie je OK
- ekonomicky sa BA strašne posúva, je tu už kopa ľudí zo zahraničia, čo tu pracujú a podobne a nie je problém si nájsť prácu, ale problém je nájsť dobrého zamestnanca
Jednoducho je tohl strašne veľa, z roka na rok sa Bratislava strašne mení a vyvíja, leb je málo ľudí, čo sa snažia pomáhať, aby sa posúvala správnym smerom, ale apatia je celonárodný problém.
A je sú mi na smiech tie žabomyšie spory rodení Bratislavčania a CP... a ja sám volám Bratislavu BA alebo Blava a smejem sa tým čo to lezie na nervy.
A narodil som sa tu, páči sa mi tu, a možno tu budem žiť navždy.
BA je predovšetkým hlavne iný svet ako ostatok Slovenska, iná mentalita ľudí, štýl žitia, keď idem do BA, tak zažívam normálne prerod. BA už dávno neberiem ako súčasť Slovenska, mali by si urobiť vlastný štát a tam si žiť, múdrovať, rozhodovať sa, navyše robia hanbu ako v hokeji aj vo futbale či už na ihrisku/ľade alebo mimo neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
lebo lebo lebo hovada, co maju v blave podhradia sa nepodriadia, za peniaze ochrania, ak nejsi po voli, tak potom odstrania, taka je bratislava plna poznania.
- veľa developerských projektov ako River park, Eurovea, zuckermandel, búranie PKO, nové biznis centrum namiesto bývalej rafinérie Apolo, Bory
aj s metrom a hornbahom, zahusťovanie výstavby atď...
- rozvíja sa turizmus - napr. tie výletné lode atď, takisto aj jazzové dni a podobné akcie pribúdajú, viac sa propaguje vinohradnícka oblasť
- zlepšuje sa MHD, aj keď pomaly, ale modernizujú sa vozidlá, sú v nich wifi, dajú sa lístky v automatoch platiť platobnými kartami ( to mi napr. Brňančania ani veriť nechceli)
- pribúda cyklistov, čo je strašne super... už iba aby si ľudia začali uvedomovať, že ísť autom do centra a parkovať na chodníkoch a podobne nie je OK
- ekonomicky sa BA strašne posúva, je tu už kopa ľudí zo zahraničia, čo tu pracujú a podobne a nie je problém si nájsť prácu, ale problém je nájsť dobrého zamestnanca
Jednoducho je tohl strašne veľa, z roka na rok sa Bratislava strašne mení a vyvíja, leb je málo ľudí, čo sa snažia pomáhať, aby sa posúvala správnym smerom, ale apatia je celonárodný problém.
A je sú mi na smiech tie žabomyšie spory rodení Bratislavčania a CP... a ja sám volám Bratislavu BA alebo Blava a smejem sa tým čo to lezie na nervy.
A narodil som sa tu, páči sa mi tu, a možno tu budem žiť navždy.