rad chodim s priatelkou aj von, nie sme zavreti cely cas niekde vnutri, a hlavne ked je tak pekne a teplo, tak mam na vas, hlavne tich, co su z BA, otazocku...
Zajtra by sme chceli ist v Bratislave niekam relax
V prezidentskej záhrade je pekne. Medická.. no pohode, chodievame tam, ale sú tam divní ľudia, emo deti, ľudia s drevenými mečmi a proste všetko možné.. a od zajtra to tam je z časti asi zavreté, je tam Cirkulart do nedele, ale ináč pohode..
@mm47 dik, rozmyslal som nad tym, na drazdiaku teraz bude este klud, tak asi to je na jednej rovine s botanickou... lebo tam z mojej skusenosti tiez vela ludi nechodi...
@h8u akoze zas neni clovek s drevenym mecom jeden jak druhy to moze byt clovek co sa sermu normalne venuje a ma treningovy mec dreveny a tak isto to mozu byt emo deti co videli v telke pana prstenov a teraz sa tam obrabaju palicami
Na koniec sme boli v botanickej... za 1,50€ (studentsky listok) tam ma clovek fakt ze pokoj, lebo som tam za tri hodiny videl dvoch ludi a keby sme sa lepsie zasili, tak za cely den nikoho odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Skor Slavin , aj tam bude ale aspon je pekny vyhlad.
Alebo skus v Petrzalke ale maly drazdiak , tam je okolie krajsie ako na velkom a hlavne je to dost zasite.
Jedina nevyhoda ze botanicka je od ruky Ale to je detail tak bud to alebo drazdiak , medicka , prezidentska to je nic , sami ludia.
A o jednej skupine je známejšie, že je ohľaduplnejšia voči zamilovaným párom ako druhá, či?