Neviem, zijem v CR a moc sa mi na SR vracat nechce a uvazujem, ze v buducnosti by som mozno skusil inu krajinu. Ale ak by som si mal predstavit zivot niekde v SR, tak by BA bola asi jedna z moznosti. Asi predovsetkym kvoli praci a moznostiam.
Nevedel by som si to predstavit nikde na Sk :/ Ale tak ako pise @2 , ak by som fakt musel musel byt na Sk tak jedine Ba ale to by mi museli asi platit za to tam zit
To mesto má úžasnú polohu, z jednej strany lesy a Karpaty a z druhej Dunaj. Je sa kam ísť prejsť, športovať, kultúra tak isto. Čo však všetkých trápi je tá chaotická dopravná situácia, zlý stav ciest, špinavé chodníky a posprejované ulice. Malo by sa naliať viac peňazí od štátu na celkovú obnovu a skultúrnenie toho mesta.
Ale myslím si, že to smeruje k lepšiemu aj vďaka novému primátorovi a aj vďaka developerom, lebo akákoľvek aktivita posúva to mesto. Niektoré výškovky sú silne kritizované, že sú na nesprávnych miestach, ale keď som pobehal mestá v Nemecku alebo aj Vieden, tak tam je to tiež všelijako, ultramoderná budova v historickom centre a podobne...akurát je tam čisto.
Hm, no, keď už som prežila dlhodobo tu tak by som asi dokázala prežiť dlhodobo aj tam :S ale inak ma to tam neláka, nie som veľmi na tieto veľké mestá.
Nie. Študovala som v Bratislave a neskutočne ma to mesto vyčerpávalo. Ten ruch, chaotickosť, hektickosť... Nevyhovovalo mi to a domov som chodievala, unavená a vyčerpaná, ako by som 24 hodín denne rúbala drevo. Celkovo by som nechcela žiť na západe Slovenska, ale keď už tak radšej v nejakom menšom meste / dedine, než priamo v BA.
Nie. Mám ju rada. Veľmi. Ale žiť by som tam nechcela ani prechodne, ani dlhodobo. Je to na mňa príliš veľké. Milujem miesto, v ktorom žijem teraz. Rada mám Bratislavu pri sebe.
urcite ano, prisla som sem kvoli studiu, ale po siestich rokoch (pocas ktorych som zila jak clovek a nie na intraku.. sorry not sorry) ju beriem ako svoj domov
ale vlastne ked sa nad tym zamyslam, je mi jedno, kde by som byvala, potrebujem byt a MHDcku
sak ja nikam inam ako do obchodu a do roboty nechodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale vlastne ked sa nad tym zamyslam, je mi jedno, kde by som byvala, potrebujem byt a MHDcku
sak ja nikam inam ako do obchodu a do roboty nechodim