Baby, je tu niekto z vás, kto bol už na takejtto depilácii (depilácia intímnych partií, pre tých ktorí nevedia), alebo dokonca si to niektorá z vás už robila sama? dá sa to vydržať? sú z toho vyrážky? za aký čas vám to dorástlo, a boli tenšie? druhý raz t
natri si to rozhodne kremom napriklad veet after care
nie neboli to by sa az po niekolkych mesiacoch pravidelneho oneho prejavilo podla mna
ono zalezi od toho kto ti to robi ono ti to vedia spravit aj za 15 minut ze dojdes a uz si prec ale aj za hodinu kde sa vsetko boli uz len z toho ze to tolko trva
ziadny vreskot ani kopanie sa nekonalo poznam aj prijemnejsie aktivity ale v pohode to prezijes
rozhodne
len to moze den po boliet na dotyk a to dost cize ak chces prekvapit chlapa tak by som skusila dake 3 dni pred tym
akože ja sa nebojím bolesti na podbrušku, lebo tam som si to už sama robila ale len vršok-trošku to znížiť, upraviť.. ale ja sa hlavne bojím tam úplne dole.... pysky no ! =D =D a ty si to skúšala kde prvý krát? a sama si si to ešte nerobila??
@andulqa tam dole to neboli az tak najhorsie je hore uplne tesne nad to som mala slzy v ociach a ja nie som daka uskucany typ
ja normalne v salone
doma by ma to ani nenapadlo nie som hadia zena a skorej si odtrhnem daco ine je mi ovela pohodlnejsie sa niekde zastavit a do hodiny mat pokoj ako sa s tym doma jebat
@andulqa ja by som si ta dala robiť len ak by to v narkóze . Tiež som nad tým uvažovala, ale bolí to jak sviňa- už len keď som to skúšala voskovými pásikmi a to som použila aj lidokain. Ho to až tak nebolí, ale dolu ako sú slabiny- tak to bolí aj s mojím obľúbeným trhacím strojčekom silk epil 7 od braun. Vo vani je to super vec, vôbec to nebolí, pokiaľ nejdeš tam dolu. to vždy zvíťazí žiletka. Fakt v narkóze keby to robili, tak už dávno to praktizujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
natri si to rozhodne kremom napriklad veet after care
nie neboli to by sa az po niekolkych mesiacoch pravidelneho oneho prejavilo podla mna
ono zalezi od toho kto ti to robi ono ti to vedia spravit aj za 15 minut ze dojdes a uz si prec ale aj za hodinu kde sa vsetko boli uz len z toho ze to tolko trva
ziadny vreskot ani kopanie sa nekonalo poznam aj prijemnejsie aktivity ale v pohode to prezijes
rozhodne
len to moze den po boliet na dotyk a to dost cize ak chces prekvapit chlapa tak by som skusila dake 3 dni pred tym
akože ja sa nebojím bolesti na podbrušku, lebo tam som si to už sama robila ale len vršok-trošku to znížiť, upraviť.. ale ja sa hlavne bojím tam úplne dole.... pysky no ! =D =D a ty si to skúšala kde prvý krát? a sama si si to ešte nerobila??
ja normalne v salone
doma by ma to ani nenapadlo nie som hadia zena a skorej si odtrhnem daco ine je mi ovela pohodlnejsie sa niekde zastavit a do hodiny mat pokoj ako sa s tym doma jebat
kukni
mozno za mesiac to bolo take zeby som mohla ist znova
a jemnejsie to budes mat len po pravidelnom braziliovani na co ja nemam cas