Siel som spat 00:15, takze nic moc. Citim sa nejak otapeny a mam pred tebou cely den v praci. Jedine, co ma utesuje, je ze je piatok a dufam, ze vedenie sa odtialto odtrtka, co najskor
no ak to mam tak zhodnotit..isla som spat tak okolo pol noci,burkka bola v plnom prude ,len ja uz som nevladala ani sedet,tak som sa rozhodla ze pojdem spat..no spala som jako zabita a snivali sa mi hovadiny ,ale tak fajn..len to prebudzanie bolo horsie.taka bolest hlavy..
este ze dobri ludia vynasli lieky na bolest a na trh priniesli ciernu kavu a cukor
Inak tuto noc sa aj mne snivali strasne haluze. Keby som to vedel zhrnut, tak o tom napisem cely blog, ale pamatam si len utrzky ... divne, je to ze su to utrkzy z roznych situacii. Pritom sa hovori, ze snivanie je proces, ktory trva maximalne par sekund ... nechapem, ako som toho mohol za tych par sekund tolko stihnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
este ze dobri ludia vynasli lieky na bolest a na trh priniesli ciernu kavu a cukor
A snivalo sa mi ze sme boli stanovat a prisli nejak
stary uchylaci a vypyli nam vsetok chlast xD
Inak tuto noc sa aj mne snivali strasne haluze. Keby som to vedel zhrnut, tak o tom napisem cely blog, ale pamatam si len utrzky ... divne, je to ze su to utrkzy z roznych situacii. Pritom sa hovori, ze snivanie je proces, ktory trva maximalne par sekund ... nechapem, ako som toho mohol za tych par sekund tolko stihnut.
Dnes je taky krasny den
Počítala ovečky?
obed je potom pre vás kedy?