Awoj, potrebujem radu, mám 15, som z Ružomberka a cez leto by som si chcela nájsť dáku brigádu, ale neviem či je to možné aj v 15-tich rokoch a hlavne bez známosti.
Sama dobre vies, ze RK je zapadakov. Ja tam zijem tiez, takze ziande pripomienky. Vhladom k tojmu veku asi nemozne. Skusa sa informovat v pekarnach. Krcmach. Alebo rozvos letakov. Ale za 5000 vytlackov mas 300Sk takze mas co robit, aby si si aspon tych 5000 letakov rozniesla
ahoj potrebujem pomoct,mam vsetko co chcem ale chcela by som ist na brigydu mam v juni 15 a chcem byt kozmeticka,brigada moze byt hocijaka ale nech je z okolia presov,mozte sa mi ozvat na emeile:seximboll@zoznam.sk budem veeeeeeeeeeeeelmi rada papa
ja roznasam letaky a zarobim cca 4 litre mesacne ale tak asi som mal stastie na solidnu firmu kazdopadne borigady az od 17 a roznos letakov az od 16 ci uz v kosiciach alebo v blave zakon je zakon.... pokial nemas niakeho rodinneho prislusnika co by ti dal mas smolu
no roznos letakov nie je len od 16tich..ja som roznasala bratislavko a mam 15 rokov a tiez mi to fajn vynieslo (okolo tych 4tis.mesacne) ale zase ma to moc nebavilo... takze sa len dobre staci popozerat po nete, urcite nieco njades..
mohli by byt tie brigady aj od 14 ved co maju robit ty ludia co nemaju este 15 a nemaju si ako zarabat tak by nico lehke ako piest chleba mohli daj aj detom od 14 nie neny to tak nech je to spravodlive!! smiley: :
Nooo aj ja som z DK a veru je to riadny zapadákov mám rada toto mesto, ale závidím tie možnosti v Blave, že si nájdete aj brigádu na zajtra poobede povedzme....
tak ja som mala brigady kazde leto od 15tich a vzdy som si sama zohnala...takze mozne to je,len do toho treba trochu snahy vlozit a nie cakat ze ti niekto zozenie
ja mam 15, a este toto leto(mala som 14) som rozdaala letaky "ludom na ulici"-proste reklama... no a za 3 tyzdne som dostala skoro 6000 takze..nestazujem sa... lenze tes byvam v zapadakove a pochybujem ze si najdem este njeco take dobre.. snat po znamostiach...
no kedze mas 15 rokov a nemas znamosti tak jedine roznos letakov asi .ja som si uz 2. rok zhanam brigadu ale na nte je to bieda pokial nebyvas vo vacsom meste tak nemas sancu ale nakoniec tento rok som sa spoliehala na znamosti tak mi to vyslo
Neviete mi niekto odporucit niaku brigadu alebo thak?? plz Som 15 ročný fyzicky veľmi zdatný chlapec ktorý naliehavo hľadá manuálnu brigádu v akýchkoľvek podmienkach zvládnem sklad, stavenisko, aj interiér....Prípadné ponuky píšte na môj email: david.stritz@gmail.com
no ja byvam v Bratislave , tiez mam 15.brigadovala som sice uz aj v 13tich..ale to len cez znamosti..teraz ked som si sama isla vybavovat nikde ma nechceli lebo ze az od 16mozem..takze neviem..
Zdravím chcela by som vedieť že či by som mohla robiť aj v 15-tke ? lebo vraj vyšiel zákon ktorý píše že robiť sa môže od 16-tky. Ak by ste niekto vedeli o nejakej brigáde budem rada a mi dáte vedieť na anjelik.cmuq@azet.sk .. som z košíc dakujem.
ahojte ja a moja kamoška hľadáme brigádu na leto 2011 ja mám 15 rokov ona 16.Budeme vdačné za hociakú brigádu, roznášanie letákov, venčenie psa, prípadne stráženie detí. ozvite sa na môj mail a.strbkova@gmail.com
Awooj! Ja a moja kamoska mame15 a chceli by sme naku brigadu cez leto v novych zamkoch je jedno co to bude kontaktujte nas na 45Cherry_boom45@azet.sk. Sme mile, spolahlive, snažive, trpezlive, mame radi zveratka aj deti. Ďalsie info na e-mail.
Cafte,mám 15r. a mám problém s tým že neviem či už môžem ísť na brigádu niekto hovorí že od 15 niekto od 16 a niekto zasa od 17rokov =D
Ak by mi niekto vedel poradiť kde alebo aspon či môžem vôobec lebo ževraj v BA to nie je problém =D ak niečo poznáte ozvite sa prosím na email: deniss10@azet.sk ( V okolí Trnavy )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
brigadu by si si mala zohnat sama. mas 15. Mozes uz brigadovat samoksy nie vsade. Roznos letakov by si ale mohla robit. staci sal len popytat
dobre ne?
Ak by mi niekto vedel poradiť kde alebo aspon či môžem vôobec lebo ževraj v BA to nie je problém =D ak niečo poznáte ozvite sa prosím na email: deniss10@azet.sk ( V okolí Trnavy )