Ja mám jednu taku "brigádu" co mi dáva ovela viac ako dobrý plat, a tá brigáda mi zaberie tak cca 10 minut denne...
"Sikovním patrí svet a ringle môžu iba snívať..."
by Rytmus
@sexywoman tiez viem o jednej takejto brigadke. Treba trosku zainvestovat nazaciatok do vybavenia, potom len polievat/hnojit a po par mesiacoch uz mozes predavat a ak si sikovny za 10 min zarobis vklude kilo :}
@sexywoman je ale rozdieľ ukradnúť song,čím síce on zarobí a je to svinstvo ale originálny autor nestratí,a ojebávať ľudí tým,že ich okrádaš a berieš im.Takto oni o niečo prídu.
@sexywoman nie neľutujem, btw dosť ľudí tu poznám osobne a ja sa za seba nehanbím, vyzerám (až na oblečenie) úplne priemerne. ak si taký prenádherne vymakaný ako o sebe tvrdíš, nechápem čo nepridáš svoju fotku ty
@oiquell ako tiez uvazujem uz dlhsie ze je troll. Ale tiez je tam mizive percento ze tento stupen debility je realny. Cez net to zial nezistime. Ako skor uverim v ludsku jebnutost (lebo sa s nou stretavam casto) ako to, ze nejakeho luzra bavi 24/7 fejkovat (pretoze to mi pride ako cisty kokotizmus, clovek co ma plnohodnotny zivot to nema za potrebu).
@oiquell
tiež si myslím ale niekedy mi príde,že buď to nie je troll alebo si to kua fakt riadne premýšľa tie jeho posty @onlymasque
čudovala by si sa ale veľa ľudí to baví kľudne aj 24/7 robíť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
"Sikovním patrí svet a ringle môžu iba snívať..."
by Rytmus
Prečo asi keď je 35 kilový sráč
Je to nieaky cigán čo je v škole za netom. Vymakany je tak že len pohlaď na jeho fotku by nás zabil
tiež si myslím ale niekedy mi príde,že buď to nie je troll alebo si to kua fakt riadne premýšľa tie jeho posty
@onlymasque
čudovala by si sa ale veľa ľudí to baví kľudne aj 24/7 robíť.