londyn je strasne drahy ... za byvanie vysolis tolko ze neraz sa zamracis.
ale inak ti neviem povedat k tomu nic. kazdopadne za skusenost to stoji aspon ta to obrusi
co som bol minuly rok tak bud skusit nejake restauracie alebo tak, pripadne co bravali furt tak do stavkovej betfred, akurat potrebujes National Insurance no. ktere vystavia tak po mesiaci, ale pozistuj si, mozno sa to da spravit aj online a s predstihom
Uhm, ako tu už je spomínané bez NIN sa nepohneš a NIN dostaneš za cca 3-5 týždňov.
Ešte sa priprav na to že za ubytko tam necháš hneď na začiatok cez 300 libier
@jurito jj môžeš ale 80% zamestnávateľov ťa odjebe práve kvôli tomu, že ho nemáš ( aj keď ti bude tvrdiť niečo iné ) lebo je to protizákonné nezobrať niekoho len kvôli tomu, že to ešte nemá vyriešené.
A ďalšia vec je,ž akj dobre viem O NIN vieš požiadať azj ked máš potvrdenie od zamestnávateľa že si zamestnaný nie? Čiže ako sa zanestnas keď nemáš NIN A ako požiadas O NIN keď ťa bez NIN neberú podľa vás?
@jurito toto si nemyslim.. ja ked som si vybavovala NIN tak sa ma pytali, ci robotu hladam alebo uz mam - povedala som, ze mam na leto vybavenu - teta sa potesila, lebo ocividne je to ten jednoduchsi pripad pre nu. Ale ziadne potvrdenie som neukazovala, kludne som si mohla vymyslat
Ja som si nasla robotu do tyzdna, normalne na zmluvu a vsetko a NIN som este nemala, takze nenechaj sa znechutit tymito bludmi co ti pisu. NIN som si vybavovala asi mesiac potom ako som tam dosiel a bolo to ok. Dokonca dvaja francuzi tam robili cele leto bez NIN.... takze nic sa neboj..
Tiež som na tom bola podobne ako sheily... prišla som tam bez NIN, do týždňa som si našla robotu a až potom som riešila NIN a do dvoch týždňov som ho mala bez problémov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak ti neviem povedat k tomu nic. kazdopadne za skusenost to stoji aspon ta to obrusi
Ešte sa priprav na to že za ubytko tam necháš hneď na začiatok cez 300 libier
Samozrejmko, aký taký job určite nájdeš.