nedavno som sa tu na birdzi docital o novej brigade pri ktorej budete len odpovedat na prieskumi, no neviem ci je to pravda vela webov navadza nepravdivimi reklamami a na tom zarabaju a tak chcem vediet vas nazor, skusenosti na tento web, alebo aj na neja
Táto téma tu už bola párkrát, dokonca aj včera, ak nie náhodou dnes :/
Nebolo by odveci, keby ste niekedy pred založením fóra/ankety použila aj vyhladávanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nebolo by odveci, keby ste niekedy pred založením fóra/ankety použila aj vyhladávanie...
Inak ja som sa už dávnejšie prihlásil na takú podobnú vec ale tam sa na mna napriek prísľubu vykašlali... Očakávam niečo podobné aj pri tomto...
To je tiež môj jediný dôvod prečo som regnutý na pokec
@10 Hej vyplnil som ich. Neviem pre čo mi nevolajú keď som im dal svoje skutočne meno aj priezvisko len číslo na mobil som si vymyslel.
Ale zaujímalo by ma z kade to volali, veď im to tam šušťalo, chrapčalo, raz nás dokonca prerušilo...
A tie otázky ohľadom mikrovlnky a domáceho kina - iba čakám kedy nás niekto príde vykradnúť