Ahojte Chcem sa opýtať, brigádovali ste niekto cez prázdniny v Anglicku? Chcela by som tieto letné prázdniny ísť, keďže mám konečne osemnásť. Mám z toho aj kúsok strach(idem sama, čo asi nie je dobrý nápad ale nemám ísť s kým), že sa tam stratím a pret
do anglicka by som nesiel aj keby to bola posledna moznost, tam len zdieraju ludi, a zo slovenska sa tam hrnu romovia, ludia treba ist do USA alebo Kanady lepsia robota, lepsi plat, lepsi ludia, a nie trapne europske anglicko
no, zase až také zdieranie to nie je , kopa známych v Anglicku brigádovala a nesťažovali sa, možno mali len šťastie na ľudí, to zase čo som počul o USA, tak platy sú katastrofa
@dominator39 tak az tam raz budes chvili zit a pracovat, potom porovnavaj ja by som.napriklad do Usa nesla ani keby mi zaplatili... a videla som v UK vsetko, ale ciganov fakt nie
V Anglicku už ani Angličania nie sú ... Môj sen je Kanada Ale chcem tam ísť s niekym a radikálne zmeniť život ... Len nájsť niekoho kto má odvahu je ťažké
@rocafella Kanada je moja láska už dlhé roky. Ak by som mala peniaze,skončenú školu a niekoho kto by sa nato somnou seriozne dal utekala by som hneď, nie je to len otej odvahe bohužiaľ.
@feri1369 hľadala som ale všetko len s maturitou! Takže až tak iba na vlastnú päsť si myslím Ale ešte pozerám, ak dačo nájdem dám ti vedieť, ale daj vedieť aj ty ak niečo nájdeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov