Zdravím, chcem sa opýtať zistl som že do kauflandu berú brigadníkov ktorý maju viac ako 18 rokov. Bol som na informáciach a tam mi dali taký papier aby som si vypísal. Dnes som ho tam odniesol a dali mi take vyjadrenia že ma v prípade záujmu zavolaju na p
Keď budú potrebovať otroka tak sa ti ozvú, berú tam aj opice takže "pohovor" pozostáva z toho, že ti povedia čo budeš robiť za akých podmienok... ak sa ti teda ozvú...
Robil som 3 mesiace v kandflande a celkom pohodička... berú len nad 18 a študentov, na pohovore ti vysvetlí ako to funguje, dá ti možnosť sa popýtať na čo chceš a ideš robiť...
no neviem neviem, ja som takto bol 3 krat az mi kamaratka povedala ze mam ist za veducou pokladni sa opytat ze ci nezhanaju brigadnikov => takoj som dostal uz ine papieriky ktore som odniesol lekarke potom s5 na personalne a tak som zacal robit
a ano do kauflandu beru len 18+ a studentov za brigadnikov
Boze ved co si na tom nepochopil? Zavolaju ti ked bude treba ako my mozme vediet kedy to bude?
Na tom "pohovore" ti len daju potrebne papiere ktore treba vyplnit, podpises suhlas so spracovanim osobnych udajov a tot vsio.
Akože, lepšie ako nič, niečo nové sa naučíš, ale deň ti neznechutí práca, ale väčšinou ľudia ktorých stretneš a staré nadriadené ktoré sa potrebujú povyšovať...
..rada, usmievaj sa, usmejú sa aj druhí, a treba sa nad zvyšok povzniesť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Doraz budem mať 17 ta pôjdem tam zas otravovať =DD
kamoška tam robila a že.. už nikdy viac..
o__O
a ano do kauflandu beru len 18+ a studentov za brigadnikov
Na tom "pohovore" ti len daju potrebne papiere ktore treba vyplnit, podpises suhlas so spracovanim osobnych udajov a tot vsio.
..rada, usmievaj sa, usmejú sa aj druhí, a treba sa nad zvyšok povzniesť...