ahojte... mam 16 az v juni a rada by som sla brigadovat do mcdonaldu... myslite ze by ma zobrali aj ked este nemam 16 (samozrejme keby mali volne miesto)...
a je najlepsie ist sa rovno popytat do konkretneho mcdonaldu o brigadu? mate s tym nejake sk
ja som pracoval v mcdonalde, uz by som tam sice nesiel zase robit zo seba kokota za smiesne peniazky, a varit sa osem hodin kazdy den nad grilom, ale tak normalne chod tam a spytaj sa, a myslim ze na nete sa da vyplnit volaka prihlaska
@9 len tak pre informáciu, čo viem tak tam striedaš všetky práce, takže raz si pri pokladni (hoci pochybujem že by 15-ročnú dali za pokladňu),potom si vzadu v kuchyni či čo to je(? ), utieraš dlážku a tak ďalej.
myslím že by ťa zobrali, moja kamarátka brigádovala cez leto... stačí sa podľa mňa spýtať priamo tam niekoho, za to nič nedáš ... a mala 16 takže utekaj sa pýtať či majú voľné
NECHOĎ TAM!!!! ja som robila v trnavskom mekáči 3 MESIACE a vieš kolko som si zarobila???!!! 5 tisíc aj so stravnými lístkami!!!!! a to nehovorím o tom, že som tam raz odpadla čo sa tam nedalo dýchať, celá som dopálená ešte aj do teraz, musíš sa tam stále vkuse hýbať a ťažké veci robiť, ludia tam boli otrasní, falošný a UŽ NIKDY VIAC BY SOM TAM NEŠLA!!!
Rozhodni sa ako chceš, ale mysli na to, že keď tam skončíš budeš nadávať tak isto ako ja a všetci ostatní čo tam robili
A za pokladňou nebudeš robiť pokial nemáš 18, lebo to je hmotná zodpovednosť a aj keby máš tých 18 tak by ťa každú chvílu inam preraďovali.ono to neni také ružové ako sa zdá...fuj normálne mi stúpol adrenalín do krvi!!!
Som počul o brigáde v MC Donalde že je to dosť zlé, a že vraj keď sú napr. chorí tak si musia nájsť náhradu a tak tam vraj niektorý pracovali keď mali horúčky. Vraj raz za čas tam príde majiteľ či vedúci (už si nepamätam) a že sedí, číta si noviny a pozerá jak pracujú, a keď odídu zákazníci tak ich začne buzerovať za blbosti ako že dali o jednu servítku viac (ńiekto si objedna 2 Cheesburgeri a daju mu 3 servitky) že vraj sú drahe
A ešte som počul že vraj mali zlavy na jedlo v MC Donalde ale potom im to zo slovami "je kríza" zrušili.
ale už presne neviem že či to bolo o brigáde alebo o práci na plný úväzok lebo tam písal že tam niak dlhšie pracoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
neviem no.. peniazky treba... zarabat tiez...
ale celkovo tie rychle obcerstvenia..nie.nie
tak len to jedine ma tak najskor napadne co sa tyka brigady... a hlavne v mojom veku...
opravte ma ak sa mýlim
Prebieha to asi tak. Pokial nemaju inzerovane v novinach ze zhanaju zamestnancov tak tam ani nechod.... ja som reagoval na inzerat.
Daju ti dotaznik, ktory vyplnis. Potom sa s tebou porozprava veduci.
Ako pri kazdom pohovore a tuto to plati dvojnasobne - otazky neznamenaju to co sa tvaria.
Jeho cielom je zistit aka si flexibilna , komunikativna, ci by ta praca u nich bavila....
A hlavne ide o tu flexibilitu.
Moja rada: Neodpovedaj strucne na otazky, pouzivaj rozvite vety rozkecaj sa o vsetkom, pritom posob co najviac uprimne a sebaisto.
Tvar sa ako velmi ti na ziskani tejto prace zalezi, ako velmi sa do nej tesis...
Samozrejme o plat ti absolutne nejde ....
Inak mne sa zda ze sa tam moze az od 17...... no v tom Trnavskom urcite.....
A jak som dopadol ja ? Prijaty Ale nerobil som tam lebo sa naskytla brigada za vacsie prachy.
Vtedy tam platili 47 sk/hod brigadnikom 53 sk/hod normalnym zamestnancom..... ale to bolo pred skoro pred 3 rokmi takze dnes to bude urcite viac.
Ale viem, ze musis mat dokoncenu povinnu skolsku dochadzku a vek 16r, skorej ta nevezmu
Rozhodni sa ako chceš, ale mysli na to, že keď tam skončíš budeš nadávať tak isto ako ja a všetci ostatní čo tam robili
A ešte som počul že vraj mali zlavy na jedlo v MC Donalde ale potom im to zo slovami "je kríza" zrušili.
ale už presne neviem že či to bolo o brigáde alebo o práci na plný úväzok lebo tam písal že tam niak dlhšie pracoval
A opýtaj sa na plat, koľko ty budú platiť za hodinu.