Máte niekto skúsenosti (či už osobné alebo ste počuli od vašich známych) s prácou v McDonalde? Pretože som rozmýšľala, že tam pôjdem robiť, ale akosi ma od toho veľa ľudí odhovára, tak neviem čo si mám o tom myslieť. Aký je váš názor na takúto brigádu?
Mám kamarátku ktorá tam pracuje a vraví, že je to tam celkom fajn. Sú tam mladí ludia čo je super ale asi na leto by som tam nešla. Tam pri grile ti bude strašne teplo... Ale tak výhoda je aspoň to, že nebude velký problém sa tam dostať
Robila tam moja sestra cez leto. Celý čas musela byť v kuchyni, kde je okolo 30°C. Okrem toho sa musela pariť v tej rovnošate a videla všelijaké nechutnosti, čo robia v MC stým jedlom..(blee)
Ale podľa mna by si si to mohla vyskúšať. Určite je to vynikajúca skúsenosť a dokonca si sama môžeš vybrať kedy tam prídeš, koľko tam budeš...a máš veľa zliav aj prestávku máš tušímže platenú
no fujky fuj, ja tam nechodím ani jesť, te smrad spáleneho oleja a ako píše zuzane112 kuchári sú podľa mňa hnusné svine, lebo si myslia že ľudia už asi nemáju chuť a čuch.......filip
choď robiť niekde na záhradníctvo, vonku medzi kvietky a čerstvý vzduch.............filip
a to som sa vzdy tak tesila ked som sa dostala do nejakeho vacsieho mesta kde je mcdonald ale uz aj tak nejem maso no ale tak teraz si tam uz nedam ani nic bez masa
@danica123 v BA v auparku je nástupný 2,93 ale rovnošatu nosíš so sebou, aj perieš a staráš o ňu, a tak. A inde som počula že menej, nejak 2,3 alebo 2,5...
moja spolubyvajuce tam robila, ale dokopy tam bola mozno 7- krat, mala zly kolektiv, proste nikto jej nic poriadne neukazal, ako sa co robi a potom jej len vycitali, ze nic nevie, je tam zhon a ked nevies, co kde mas robit... ale to je len na zaciatku, zaciatok treba prekonat, ja by som to skusila, ale v poluse asi nie
ale ňo, nebuďte naivní veď o MC je už dlhšiu dobu známe že napr. ak sa šaláty nepredajú, tak rýchlo prelepia tiketu záručnej doby a to vám potom predajú nejaké čo sa malo zjesť už pred pár dňami
ako niekedy na to jedlo tam, mám aj chuť..ale väčšinou mi je z neho 2 hodiny potom zle, a odrazu som zasa mrte hladná. to je taaké no..
Ja som chcela ísť pred troma mesiacmi robiť do MC do Nemecka! Vďaka Bohu, že tá agentúra chcela dopredu 350 euro, ktoré som však nemala a preto som tam nešla
@sandy114 naivna si ak si myslis , ze to nerobi 90% podnikov v potravinarstve a restauracie , a ak si myslis , ze drahsie restauracie si daju na vsetkom zalezat a vsetko je tip - top tak sa mylis , znami robi v "luxusnom" podniku a vravi , ze on by to tiez nejedol ... kamarat vravel , co robia vo vsetkych obchodoch , ak by si sa chcela drzat principov tak bohuzial nemas co jest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale podľa mna by si si to mohla vyskúšať. Určite je to vynikajúca skúsenosť a dokonca si sama môžeš vybrať kedy tam prídeš, koľko tam budeš...a máš veľa zliav aj prestávku máš tušímže platenú
A môžu ti tam aj zvýšiť plat časom hehe..
Takže choď do toho !
choď robiť niekde na záhradníctvo, vonku medzi kvietky a čerstvý vzduch.............filip
ale nie som s týmito údajmi na 100% istá
Kolko je to momentalne ?
mozno tam zamestnavaju aj beztoho len som pocul nieco take....
ale ňo, nebuďte naivní veď o MC je už dlhšiu dobu známe že napr. ak sa šaláty nepredajú, tak rýchlo prelepia tiketu záručnej doby a to vám potom predajú nejaké čo sa malo zjesť už pred pár dňami
ako niekedy na to jedlo tam, mám aj chuť..ale väčšinou mi je z neho 2 hodiny potom zle, a odrazu som zasa mrte hladná. to je taaké no..
ale chcela som to skusit. nevzali ma.