caute všetci..Toto leto by som rada sla niekde na brigadu (asi Londyn)..hladam cez net nieco..ak mate skusenosti a boli ste na nejakej brigade cez leto tak mi dajte vediet dakujem
moj kamarat bol cez leto v londyne ale vobec neviem blizsie informacie, zda sa mi ež tam poznal niekoho takže to mal lahsie ... ale keby som mal aj ja take znamosti, nevahal by som, ved kto by nechcel 1500€ mesačne
@danqaa@toxo .. asi to bude tak že na výplatu dostal 1500 a z toho žil, ale človek ak chce tak nemína veľa, a za 3 mesiace si prinesie domov celkom slušnú sumu
Lndyn nie je bohvie co strasne vela sa plati za ubytko ,,, lepsie je Holansko ja sama by som sla radsej tam ale tiež neviem ako cez agenturu platis strasne prachy ,,,, :/
@danqaa presne to iste potrebujem aj ja najlepsie su zbery ovocia alebo zeleniny v zahranici no ako sa k tomu dostat je naozaj tazke ak nemas znamosti tak jedine agentura alebo si napis inzerat ,,, a niekto sa mozno ozve naozaj do zahranicia sa oplatii iba po znamosti ,, inak mas prerobene aj gate ,,, a odporucam Taliansko , Holansko , Rakusko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
martingunda a akm ides do londyna?...