zdravim ludia,rozmyslam co budem robit cez prazdniny nakolko po maturach budem mat 3mesacne volno a chcem ist niekam von,najlepsie si aj niekam privirobit. nemusia to byt velke peniaze ale aspon aby som si zaplatila naklady.rozpravam plynule anglicky a ma
nechodz cez agenturu co siii. je moznost,ze agemtura bude seriozna,ale aj moznost,ze sa ojebes. takze si choc sama,najdi si ubytko max dopredu a robotu sama,to je best way. a ked nezarobis aspon prejebes a zaflakas sa.
tak aj ja uvažujem nad nejakou brigádkou na leto... niečo už mám v zahraničí, budem veľa cestovať. Pokiaľ ja viem, tak v IT si njdeš rácu na tých farmách s ovocím, alebo olivami, tam sa naderieš, ale niečo zarobíš a je tam mrte veľa slovákov, tak nebudeš sama.
ďalšia možnosť je GB, ale tam sa oplatí ísť na dlhšie, ako na pár mesiacov...
ešte jedna možnosť je robiť nejakej starej nemke spoločnosť, niečo ako aupair pre seniorov, ale to je problém nájsť niečo seriózne, pokiaľ viem
Štyri mesiace som strávila v zahraničí cez agentúru. Agentura bola seriózna, ale asi len na papieri. Robotu nám našli, aj ubytko, ale nesplnili to čo mali. Nestarali sa o nás, meetingi neboli takmer žiadne, ešte aj o prachy nás pripravili. Daj si fakt pozor, cez koho ideš. Ja som bola na Cypre, a teraz by som cez agentúru nešla, pretože viem, ako ľahko sa tam dá robota a aj ubytko nájsť.
skuste v Norsku-troch anglicky je nutne,to co Nori nechcu robit mraziarne ryb,cistenie bananov na popularne napoje atd, byvat viacej po hromade a makat a platy su velmi dobre mozes robit kolko chces.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ďalšia možnosť je GB, ale tam sa oplatí ísť na dlhšie, ako na pár mesiacov...
ešte jedna možnosť je robiť nejakej starej nemke spoločnosť, niečo ako aupair pre seniorov, ale to je problém nájsť niečo seriózne, pokiaľ viem