Mám 14 a hľadám si brigádu. Roznášanie novín nepripadá do úvahy (3x za mesiac obehnúť 60 kilometrov a mať z toho 5 eur,to budem radšej hľadať na zemi), a ostatné behačky taktiež nie. Tak sa chcem spýtať:
Poslal som si mail do Oriflame (predávanie tých smradlavých pičovín ľudom okolo vás a ryžujete na tom 30%), má s tým niekto skúsenosti? čo na to vravíte? popr. ešte nejáký návrh?
mimochodom prišlo mi pár mailov, ale najprv musím zaplatiť 15 eur...myslím že ide o ojeb, ale tak chcel by som poprosiť aj o váš názor, ked'že sa bojím že neodrbávajú a zbytočne sa ukrátim o brigádu
Počas školského roka 14 ročný chlapec brigádu nezoženie. Možno po známosti niekde niečo kopať alebo nosiť na stavbe, ale aj to ťažko.
A v oriflame robiť môžeš, ale musí sa to zaregistrovať na tvoju mamu. Okrem toho tam máš určité limity na to, aby si sa mohol zaregistrovať a ver mi, že ono tie veci nejdú tak na dračku ako by si čakal. A asi by som nedôverovala 14 ročnému chlapcovi s oriflamom..
Pri venčení psov budeš sedieť na riti že? Ja by som bola rada aj za roznášanie letákov, zobrať korčule a ide sa. Nik ti nekáže, aby so robil zo seba pohlavný úd, ale svojím prístup ho zo seba robíš tak či tak . V 14 bežne všetci zarábajú na parádnych brigádach (ach). Vidím to na to hľadanie na zemi, budem si dávať pozor, aby som nič nestratila
@kajooooooooooooooooooooooooooo ale tak choď radšej za serióznou poradkyňou a nech ťa tá zaregistruje a keď nemáš k tomu vzťah, čo usudzujem podľa @1 tak neviem či to je dobrý nápad
prosím pekne ja roznášam od 15 stich kaufland... síce už neplatia tak dobre ako vtedy ale myslím si že cca 50-55e za 4 roznášky mesačne (1220 letákov... len teraz je roboty naviac lebo všetky pridavne letaky musime zakladať.. čiže 2x a niekedy aj 3x viac roboty... raz som zakladala 4 letáty ) a poviem ti... na to že som mala 15 tak som mala kurva dobrú brigádu
podla mna počkaj nejaky ten rok dva a potom si niečo poriadne lahsie zozenies..
alebo proste po znamosti sa spytaj či netreba niekde niečo nosit na stavbe, alebo kopat niečo, ale zahradu obrobit...inak sa to neda.
ked tie noviny nosit nechces, to je ešte take najrealnejsie, ale chapem prečo to nechces robit, aj frajer roznasal kedysi a dostal za tu namahu fakt malo,
@kajooooooooooooooooooooooooooo Kaufland, letáky, zrazu by si to bral? Zamysli sa nad tým, čo najprv píšeš. Nie je to na km ale na počet letákov. Inteligent.
Zrovna tá JEDNA vec, ktorú si vypísal, je najreálnejšia. Ale však dobre, mysli si, že každý bude potrebovať pomoc 14 ročného chalana . Cez leto túto tvoju ponuku prijímam. Prejdem vlastným úsilím 180 km a ty mi dáš 5 eur hej? To vôbec neznie zle
@takata ona napísala že dostala 50-55 eur za štyri roznášky, ja dostanem za štyri roznášky 5 eur, a ak budeš chodiť každý mesiac 180 kilometrov za 5 eur tak ti gratulujem
Ja som ten šťastný 15-ročný človek, ktorý má brigádu nahlásenú na rodiča a peniažky dostávam ja (pravdaže aj pracujem) 2 krat za tyždeň s metlou a mopom obehnuť 2 baraky, vyhybať sa staršim ľuďom nadavajucim na "nekvalitné" upratovanie a 20 eur na mesiac vybavených
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mám 14 a hľadám si brigádu. Roznášanie novín nepripadá do úvahy (3x za mesiac obehnúť 60 kilometrov a mať z toho 5 eur,to budem radšej hľadať na zemi), a ostatné behačky taktiež nie. Tak sa chcem spýtať:
Poslal som si mail do Oriflame (predávanie tých smradlavých pičovín ľudom okolo vás a ryžujete na tom 30%), má s tým niekto skúsenosti? čo na to vravíte? popr. ešte nejáký návrh?
mimochodom prišlo mi pár mailov, ale najprv musím zaplatiť 15 eur...myslím že ide o ojeb, ale tak chcel by som poprosiť aj o váš názor, ked'že sa bojím že neodrbávajú a zbytočne sa ukrátim o brigádu
Dospelý, majú problém zohnať robotu, takže ťažko poradiť.
No a druhá vec, kedysi roznášanie letákov bola záležitosť detí čo si chceli privyrobiť.
Teraz keď človek vidí že to robia aj dospelí zdraví ľudia, je to na zamyslenie...
spravny pristup k praci
mimochodom ešte niečo okrem venčenia psov a upratovanie barákov-tam už mám inzeráty pridané..Ďakujem
A v oriflame robiť môžeš, ale musí sa to zaregistrovať na tvoju mamu. Okrem toho tam máš určité limity na to, aby si sa mohol zaregistrovať a ver mi, že ono tie veci nejdú tak na dračku ako by si čakal. A asi by som nedôverovala 14 ročnému chlapcovi s oriflamom..
Nech sa páči, 180 kilometrov za mesiac a k tomu ti dám 5 eur..dúfam že budeš nadšená
a máš burtal nakokot nick
alebo proste po znamosti sa spytaj či netreba niekde niečo nosit na stavbe, alebo kopat niečo, ale zahradu obrobit...inak sa to neda.
ked tie noviny nosit nechces, to je ešte take najrealnejsie, ale chapem prečo to nechces robit, aj frajer roznasal kedysi a dostal za tu namahu fakt malo,
Zrovna tá JEDNA vec, ktorú si vypísal, je najreálnejšia. Ale však dobre, mysli si, že každý bude potrebovať pomoc 14 ročného chalana . Cez leto túto tvoju ponuku prijímam. Prejdem vlastným úsilím 180 km a ty mi dáš 5 eur hej? To vôbec neznie zle