brigady su v sucastnosti podla mna katastrofalne.. bola som v podnikoch, hladala som a bud je to praca LEN pre chlapcov, alebo beru az od jula, takze teraz len tak śa flakam a nemam co robit
ja mam zas pocit, ze drviva vacsina brigad je rpave ze len pre dievcata. Vsetci chcu predavacky, telefonne operatorky a casnicky a chlapi to maju proste blbe.
situacia s brigadami je katastrofalna? zalezi kde byvas, ked si na zapade nemas ziadny problem, este ked byvas vo velkom meste ako Zilina tak tam sa da tych 60 na hodinu zarobit, ale robis pekne manualne.
Brigady sa hladaju hlavne cez agentury, ale to je posledny sposob, treba chodit do velkych podnikov sa pytta, vzdy ti odpovedia, alebo cez znamych
SK EXPRES skus neviem telefonne cislo na spamet. Ubytovanie vsetko je "zadarmo" Ale chcu tam len ludi, ktori dobre vedia robit a su prestny a tak dalej. Nedjem pisat podrobnsoti najdi si to na nete SK EXPRES agenutra daco take to je alebo ako. A mozes si to dat ako pracovny pomer na dobu 3 mesiace, cize ako skusobna doba s tym, ze potom odydes a najdes si daco lepsie. Pokial chces studovat na vyske tak ti to bude stacit tych par mesiacov ak splnis ich poziadavky tak zarobis v celku slusne. mne tam robi segra uz je tam vyse tyzdna a zatial je na tom dobre mam pocit.
Prid do Prahy...tu s tym problem mat nebudes a este aj slusne zarobis...z Kosic sme tu prisli 7 a do dvoch dni sme mali brigadu..sice na letisku makacka 12 hodim triedenie zasielok ale za tych 110 na hodku sa to oplati..
Ubytovanie si tu zozenies za tych 3000 na mesiac na nejakom internate a po prazdninach si mozes uzivat tvrdo zarobene love..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Kto hlada najde..
Brigady sa hladaju hlavne cez agentury, ale to je posledny sposob, treba chodit do velkych podnikov sa pytta, vzdy ti odpovedia, alebo cez znamych
Ubytovanie si tu zozenies za tych 3000 na mesiac na nejakom internate a po prazdninach si mozes uzivat tvrdo zarobene love..