Komparz v slovenskom filme Prášky na spanie To som mal asi šestnásť Ešte predtým zber ovocia a predaj s rodičmi Potom cez št. agentúry nosluš a plus - sťahovky , pom. stavebné práce kktiny ,)
Deň detí v susednej dedine. Súkromná akcia. Organizovali sme parkovanie áut v areáli. Čiže sme sa cítili velice dôležití. A tiež sme to museli naukladať tak aby sa tam zmestili...čo nakoniec vyšlo len na 2 parkovacie miesta navyše...kým začali odchádzať.
Načierno vsklade pamätám si že došla návšteva a bol som tam vtedy s jednym skejterom a poslali nás úplne dozadu dali nám už nejaký minimálny Job a potom sme mali fraaajo
v samsungu, moje spomienky su take, ze som vstaval o piatej, vacsinou tam takmer nebolo co robit a ked si odo mna z neznameho dovodu jeden chlapik pytal kazdy den travu, jeden clovek sa so mnou chcel zakazdym rozpravat ale jeho suslaniu som vobec nerozumel a dalsi chlapik mi rozpraval zoofilne pribehy o inom kolegovi, tak som to zabalil
Prvá bola niekedy v 15-16-tich, keď kamarátka s rodinou išli na týždeň na dovolenku a ja som im tri krát denne chodila chovať sliepky, husi, pštrosy a tak. Jedna hus sa tam tvárila, že ide zdochnúť (akože sa nehýbala) a ja som sa riadne zľakla, ale ráno jej už našťastie nič nebolo.
Potom už taká ozajstná v 19-tich, keď som 3 dni brigádovala v stane s cigánskou na Trnavských trhoch.
A dlhodobejšia hneď potom v kebape na Trnavskej stanici, kde ma ale iba zaučili a nezobrali ma nakoniec
Call centrum za 2,50€/h ..moja prvá výplata bola presne 12,50€ na otcov účet ešte a tak to potom aj dopadlo..odišla som lebo nás častejšie poslali domov že nemáme čo robiť
A ešte predtým som robila takú manuálnu že sme lepili a balili nejaké magnetky a také drobné dekoračné blbosti cez nejakého známeho ale to nebolo na moje meno to sme doma robili všetci komu sa chcelo zopár ich mám doteraz doma...to by ma bavilo aj teraz od rána do večera ale nájsť niečo také na nete..tam sú samé odrby
Doučovala som deti v dedine matiku a neskôr aj všetko ostatné. A od minulého roka mám prvú oficiálnu brigádu: V Pravde dávam články z papierových novín na internet.
Keď som mala asi 11 rokov sme s kamarátkou roznášali letáky po dedine, dostala som za to 50 korún a Jojo vexty... Keby mi teraz za hodinu chodenia po dedine dali 2€, tak sa im na to vykašlem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale bola som v kuchyni v detskom tabore a bolo to hrozne po vsetkych strankach
Potom nasledujuce roky ako casnicka.
Potom už taká ozajstná v 19-tich, keď som 3 dni brigádovala v stane s cigánskou na Trnavských trhoch.
A dlhodobejšia hneď potom v kebape na Trnavskej stanici, kde ma ale iba zaučili a nezobrali ma nakoniec
Ale legit brigáda bola v kebabárni keď som mala 16, bolo to hrozné a super zároveň
A ešte predtým som robila takú manuálnu že sme lepili a balili nejaké magnetky a také drobné dekoračné blbosti cez nejakého známeho ale to nebolo na moje meno to sme doma robili všetci komu sa chcelo zopár ich mám doteraz doma...to by ma bavilo aj teraz od rána do večera ale nájsť niečo také na nete..tam sú samé odrby