nemáám a neviem ani či ma niekam zoberú keďže mám len 15...a teraz v tejto kríze aj nezamestnaní hľadajú brigádu...a určite skôr zoberú nejakého dospelého ako dieťa
0:neni k tebe daaka krutaaa??....a taak sa spichny z daakou kamoskou a chodte viaceri niekde ziadaat,....wtedy mas wedciu istotu ze ta zoberuuu....teeda mna zobrali ked sme boli viacerii..a taak sme sa stredaali a bolo to faajn..boilo aj volno aj zabavka aj peniazky
ja by som išla predávať zmrzlinu ale nemám ten stroj na zmrzlinu ale zarobila by som a ten stroj stojí nejakých neviem kolko je to € ale SK je o okolo 100 000
@pawlo vies synak u nas to funguje inak ja mam asi minutovy monolog pokial mi to clovek dovoli ponukam vec ktora je uplne zadarmo a pokial clovek nechce aby mu bolo volane dam to do databazy a uz mi nikdy nezavolame
a okrem toho vela ludi si ma dost rado vypocuje a vela toho aj "predam" a okrem toho mi kazdy druhy chlap hovori ze mam strasne pekny hlas a vypocuju si ma a objednaju daco len koli tomu ako s nimi komunikujem a aky mam hlas
Mňa minule jeden asi týždeň otravoval - vždy som mu zložil - až som to už nevydržal tak som si ho vypočul - hovor trval 41 minút - a počas nich ma ,,skúšal,, - ako ovládam televízne reklamy na telefónnych operátorov - čo sa v nich presne odohráva kto tam vystupuje aké je tam prostredie a neviem čo ešte - potom som mal ohodnotiť jednotlivých operátorov slovami ako kamarátsky, priateľský a podobne - proste samé otravnosti!!!
Už som to skoro nevydržal a zložil mu ale nespravil som to lebo som vedel že by mi volal stále znova a znova
@pawlo tak vies nase pocitace si uplne sami generuju cisla a potom im volaju no ale ked choces mozem ti zavolat ked mi das cislo ale potom musis hrat so mnoi chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale snažím sa ...stále niečo hľadáám
a okrem toho vela ludi si ma dost rado vypocuje a vela toho aj "predam" a okrem toho mi kazdy druhy chlap hovori ze mam strasne pekny hlas a vypocuju si ma a objednaju daco len koli tomu ako s nimi komunikujem a aky mam hlas
Mňa minule jeden asi týždeň otravoval - vždy som mu zložil - až som to už nevydržal tak som si ho vypočul - hovor trval 41 minút - a počas nich ma ,,skúšal,, - ako ovládam televízne reklamy na telefónnych operátorov - čo sa v nich presne odohráva kto tam vystupuje aké je tam prostredie a neviem čo ešte - potom som mal ohodnotiť jednotlivých operátorov slovami ako kamarátsky, priateľský a podobne - proste samé otravnosti!!!
Už som to skoro nevydržal a zložil mu ale nespravil som to lebo som vedel že by mi volal stále znova a znova