Práca fyzickej osoby vo veku do 15 rokov alebo práca fyzickej osoby staršej ako 15 rokov do skončenia povinnej školskej dochádzky je zakázaná. Tieto fyzické osoby môžu vykonávať ľahké práce, ktoré svojím charakterom a rozsahom neohrozujú ich zdravie, bezpečnosť, ich ďalší vývoj alebo školskú dochádzku len pri
a) účinkovaní alebo spoluúčinkovaní na kultúrnych predstaveniach a umeleckých predstaveniach,
@leilla bola som sa už pýtať vo vela obchodoch aj som volala na pár brigád, dokonca písala maily a nič... všetci ma poslali do riti. Takže toto nie je o snahe -.-"
no ja som si brigádu hľadala aj aj ju našla niekoľko dní po tom ako som dostala občiansky...a zamestnali ma ako kolporterku. Stačí iba hľadať...kto hľadá nájde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale zase nehovorím, že ak nebudeš hľadať, nič nenájdeš ... treba skúšať ...
ja hovorím to, čo je pravda
šak nech sa učia jasné ale je to tak, že je detská práca zakázaná nvm či nie do 15tich či 16tich
Práca fyzickej osoby vo veku do 15 rokov alebo práca fyzickej osoby staršej ako 15 rokov do skončenia povinnej školskej dochádzky je zakázaná. Tieto fyzické osoby môžu vykonávať ľahké práce, ktoré svojím charakterom a rozsahom neohrozujú ich zdravie, bezpečnosť, ich ďalší vývoj alebo školskú dochádzku len pri
a) účinkovaní alebo spoluúčinkovaní na kultúrnych predstaveniach a umeleckých predstaveniach,
b) športových podujatiach,
c) reklamných činnostiach.
...o uhoľných baniach sa tam však nič nehovorí
tak treba do bane s nimi!
no tak si teda prečítaj @7 a počkaj, až budeš mať 16