Tuším že na dohodu študenta je obmedzenie nejakých 400 hodín u jedného zamestnávateľa na rok(zase inak u neplnoletých)...ale pochopiteľne sa to dá obísť napríklad cez odmeny a koľko a kde sem nenapíšem .
momentalne nemam cas absolutne na nic.. cize ani tie clanky sa neprodukuju..ale pride december a vela volneho casu.. cize sa opat uvediem do pracovnej teploty
raz za sto rokov robim komparz pre Markizu..cize to je nahoda, ak ma zavolaju.. ide viac cez znamosti.. okrem toho sa pokusam zarobit na stavkovych kancelariach.. dari sa mi celkom, ale to nestaci..
chcel by som normalnu brigadu.. recepcia a pod... nieco platene cca 3€ na hodinu, ale asi si mozem nasrat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ano, "brigadujem". Sumu nepoviem, hram v kapele... 1, 2 az 7, 8 krat za mesiac, podla rocneho obdobia...
A jednu prilezitostnu v hoteli, za 12hodinovu sluzbu na recepcii mam 30eur.
momentalne nemam cas absolutne na nic.. cize ani tie clanky sa neprodukuju..ale pride december a vela volneho casu.. cize sa opat uvediem do pracovnej teploty
raz za sto rokov robim komparz pre Markizu..cize to je nahoda, ak ma zavolaju.. ide viac cez znamosti.. okrem toho sa pokusam zarobit na stavkovych kancelariach.. dari sa mi celkom, ale to nestaci..
chcel by som normalnu brigadu.. recepcia a pod... nieco platene cca 3€ na hodinu, ale asi si mozem nasrat..