ja neviem ale myslim ze brigadovat sa moze legalne od 15..lebo ty este nie si v produktivnom veku ako povedala moja ucitelka muudra takze tak ale myslim ze nieco na tom bude...inak tie letaky by sa dali..aj po znamostiach ale nikto siu ta este nezoberie treba obciansky
omg terza to je tazke s tou brigadou...da sa ist normalka cez agenturu ale tak zarobis o par supiek menej oco ta osklbe agentura a ked ma niekto daco lepsie dajte vediet
Mam 15 rokov a mala by som zaujem o brigadnicku pracu v obchodnom centre alebo roznos letakov v Seredi popripadne Dolna Streda a Šintava...Prosim ozvite sa mi na email:nika_smejo@azet.sk...Nevie niekto o niecom? Dakujem...
zdravim neviem...nevie tu niekto o nejakej brigade v presove?mam 17 no o dva mesiace 18 surne by som potrebovala ak ano tak mi napiste email na nikolamoravcova696@gmail.com alebo na nikusa57@azet.sk vopred dik
ahojte prosim ak by niekto mi vedel pomoct som 15 rocny chalan a chcel by som si cez tieto prazdniny ist niekde nieco privirobit ak by sa dalomohol by byt aj presov ak tak tak mi dajte prosim vediet na patrik.harcarik@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Dakujem
ked o nejakej viete napíšte mi prosím na email farmacol@centrum.sk ,
mozu bit aj letáky
Ďakujem