brigada.sk si predpokladám skúšala...nič si nenašla? a fakt máš 14? a máš nejakú predstavu o meste a o pozícii, či to ti je vcelku jedno? a chceš brigádu len na leto, alebo aj normálne cez školu? ako často? skús napísať nejaké podmienky, potom sa ti bude lepšie pomáhať hľadať
brigada.sk som pozerala ...moja sestra je v neakej len teraz spi takze ju nechcem budit .. jop o 19ti budem mat 15 ... a hladam na leto zhruba tak na mesiac kebyze alebo apson dva tyzdne ... a predstavujem si to neako tak ze proste enake rozdavanie letacikov naprikal NIVEA alebo segra bola na ferrero rocher ci jak sa to pise ;-D takze tak neak v neakych strediskach rozhodne nie roznasanie letakov po uliciach to nie... alebo v bageterke a tak
ono keby si si zadala do googla heslo ako "brigada" predstav si, nieco by sa naslo. Akoze tiez som mala problem zohnat si brigadu tak som na chvilu sadla za net a hladala. a nasla som! tak nebud leniva.
@kawaii do bagetérky ťa myslím v 15 robiť nepustia, na takéto veci uprednostňujú ľudí od 18...kde by ťa mohli zobrať, je nejaká zmrzlináreň, alebo tie reklamné letáky....ale na to by si sa musela informovať priamo tam, pretože tam sa zvyknú dostať ľudia po známosti a tak...
ja keď som mala 14 som robila distribúciu lístkov na divadelné predstavenie, ale to som sa k tomu tiež dostala po známosti...neviem ale, či niečo takéto ozaj part time nájdeš na nete, lebo to zvyknú tak mesiac pred tou akciou tam vyvesiť alebo podobne.
ale základne pravidlo - choď, googli, hľadaj, a nájdeš držím palce
no do tej bageterky ma kamoska znamosti a aj v aide cize mozno sa prihodi ... a na tom internete fakt hladam... ono som hladala aj nieco ako neaku stranku kde sa da najst ako kastingy ale tie su asi tiez len po znamosti ze ked vies tak ides.. lebo co som si vsimla tak neako neuverejnuju ich na nete... teraz som bola na happy duety ;-D som zvedava ci bduemv telke
@kawaii ak sa rozprávaš so mnou, tak zareaguj na mňa, aby som to tu nemusela hľadať potom
no, po známosti...úprimne, čo nejde po známosti v dnešnej dobe ale skús sa ku niekomu zamotať a potom sa nenápadne spýtať, či nemajú voľnú brigádu, to by šlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja keď som mala 14 som robila distribúciu lístkov na divadelné predstavenie, ale to som sa k tomu tiež dostala po známosti...neviem ale, či niečo takéto ozaj part time nájdeš na nete, lebo to zvyknú tak mesiac pred tou akciou tam vyvesiť alebo podobne.
ale základne pravidlo - choď, googli, hľadaj, a nájdeš držím palce
no, po známosti...úprimne, čo nejde po známosti v dnešnej dobe ale skús sa ku niekomu zamotať a potom sa nenápadne spýtať, či nemajú voľnú brigádu, to by šlo