A ked už to začalo byť, v pohode a spoznala som tie ulice musela somt ie noviny dávať každé osobitne do schránky. Strašne to zaberalo, čas a platili "hrooozne veľa"
Zatiaľ som brigádoval len v CallCentre, som volal ľudom a robil s nimi dotazníky. Nebolo to zas až tak zlé, len po pár hodinách to začne nudiť. Tých ľudí som občas otravoval aj 40 minút Bol tam ale dobrý kolektív, vtipná atmosféra, dokonca jeden s mojich prvých úspešných hovorov skončil sexom cez telefón (to som ešte nevedel, že hovory sú nahrávané )...
Teraz začínam robiť ako pokladník v Tescu, tak uvidím, že čo to bude zač
plavcik na verejnom kupalisku - na konci leta som mala kazdy den predstavy ako topim deti... velkou metlou ich zhora pritlacam o dno bazena... a podobne. plus 11 hodin na slnku, castokrat som zabudla, ze mi treba jest a spametala som sa az vecer, ked mi bolo zle.
@nataly005 nááhodou, roznášanie novín je úplná špica! aj ja som roznášala, aasi tri roky alebo tak, nakoniec som to kvôli škole musela skončiť, ale toľko zaujímavých vecí sa mi popri tom stalo! najlepšie bolo roznášanie novín v daždi alebo v treskúcej zime
Najlepšia brigáda, tiež som robila tie dotazníky v call centre ako @koprdil , a najhoršia brigáda bola asi čistenie konských stajní ale brutálne zážitky vtedy boli ale inak práca jak pre sviňu
Na najhoršej som nebola, odmietla som to robiť hneĎ na zaškolení, až tam som sa dozvedela, že nejde o vyplňovanie krátkych ankiet alebo o prácu promotérky, ale o oblbovanie ľudí, aby si kúpili nejaký šmejd nazvaný "parfum".
Najlepšia asi mystery shopping, aj dnes mám za 4 hodiny okolo 32€.
Len škoda, že sa to nedá robiť častejšie, len občas.
Najlepšia na vrátnici v hosteli Tam som chodila strašne rada, super ľudia, milé tety vrátničky, šéfka, len som kecala a čítala si... A najhoršie boli 7hodinové lepenia reklám...Celé ruky od lepidla, z tých výpárov nám hrabalo, bolo tam deprimujúce ticho a divné ženy. A ešte nám s kamarátkou vynadali, že nie sme dosť produktívne...
veľmi dobrou brigádou bolo sprevádzanie jednej kapely po Bratislave alebo na recepcii v tom pidipenzióne, najhoršie asi, keď som robila u maminy v robote za pásom. ale je pravda, že prachy som si nikdy tak nevážila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Bolo to desné.
A ked už to začalo byť, v pohode a spoznala som tie ulice musela somt ie noviny dávať každé osobitne do schránky. Strašne to zaberalo, čas a platili "hrooozne veľa"
Teraz začínam robiť ako pokladník v Tescu, tak uvidím, že čo to bude zač
Prečo by som to nemal robiť?
Najlepšia asi mystery shopping, aj dnes mám za 4 hodiny okolo 32€.
Len škoda, že sa to nedá robiť častejšie, len občas.
najlepsia bola v cukrárni a najhorsia...hmmm...nič nebolo také zlé, niekedy to zachráni atmosfera, inokedy je aspon rpaca zaujmava