@blacktears fuu tak to ako slovaka by ma fakt nezaujimal sprievod pod heslom „Jsme Češi a jsme na to hrdí“
aj ked nic proti vobec nim nemam, je to uplne mimo mna
@matwejo ten sprievod ma vzdy nejaku tematiku masiek, a pre tuto temu sa tento rok rozhodli kvoli tomu, ze tam v piatok zacinaju majstrovstva v hokeji a ten sprievod nie je prave dvovod, preco by som na ten majales siel a ani by som sa toho sprievodu nezucastnil
hlavne by som tam siel, lebo tam mam listky zadarmo, a potom je to jeden z poslednych velkych studentskych majalesov, ktory je usporiadavany studentami pre studentov (organizoval som ho aj ja po minule roky, a poznam cely organizacny team)
a este okrem toho na tento majales stali vstupenky v predpredaji 90 kc a na brnensky (ostatne komercne) stoji teraz 380, alebo tak nejak
@blacktears chapem .. ale tak lepsie by bolo vidiet iny sprievod (+ zazitok), teraz to nesedi fakt ...
a ty si specificky pripad, preco prave hento ...
mozno zas niekto ma z Brna zdarma listky,
@matwejo ja viem, ze som specificky pripad, ale aj tak. ak si odmyslis ten sprievod, tak si mal rovnako mesiac dopredu doprvodny program, na oboch majalesoch su nejake velke mena (na cesko slovensku scenu), priznavam ze na brnenskom je ich viacej, ale ostravsky ma podla mna roznorodejsie sceny ako brnensky - aspon podla toho co je momentalne vypisane na brnenskom. a este okrem toho je ostravsky lacnejsi
a preco ta veta, ze "teraz to nesedi fakt.." stalo sa nieco v cr, co by som nezaregistroval? lebo ja beriem, ze ta tema sprievodu je na hovno, ale nejak nerozumiem tomu slovicku teraz
@blacktears chapem a ako ze mi ta tema nesedi, nech by to bolo aj "sme hrdi papuckari" (a doslo by sa v papuciach a zupanoch) by to bolo zaujimavejsie ...
keby som nemal v Brne kamosov, tak by ten ostravsky bol fajn (buduci rok mozno)
@matwejo tak ja tiez nechapem tej teme uplne, a kym si ju nespomenul, tak som si ju ani nevsimol, ze tam taka je
a to je vacsinou ta hlavna pohnutka, ides tam kde mas kamaratov, alebo tam idete ako partia. nasledny program je vacsinou nepodstatny, doleziti su ti ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ne.
ale na studentský pojdem keď nebude veľmi chujovo.
wuíííííí :happy:
» www.majalesostrava.cz/...
aj ked nic proti vobec nim nemam, je to uplne mimo mna
hlavne by som tam siel, lebo tam mam listky zadarmo, a potom je to jeden z poslednych velkych studentskych majalesov, ktory je usporiadavany studentami pre studentov (organizoval som ho aj ja po minule roky, a poznam cely organizacny team)
a este okrem toho na tento majales stali vstupenky v predpredaji 90 kc a na brnensky (ostatne komercne) stoji teraz 380, alebo tak nejak
a ty si specificky pripad, preco prave hento ...
mozno zas niekto ma z Brna zdarma listky,
a preco ta veta, ze "teraz to nesedi fakt.." stalo sa nieco v cr, co by som nezaregistroval? lebo ja beriem, ze ta tema sprievodu je na hovno, ale nejak nerozumiem tomu slovicku teraz
keby som nemal v Brne kamosov, tak by ten ostravsky bol fajn (buduci rok mozno)
a to je vacsinou ta hlavna pohnutka, ides tam kde mas kamaratov, alebo tam idete ako partia. nasledny program je vacsinou nepodstatny, doleziti su ti ludia