Čaute! Vyskytol sa mi menší problém a tak by som sa rada opýtala či niekto z vás nevie akú mám možnosť ubytka na jednu noc každý druhý piatok..na intrák ma do decembra nevezmú lebo nemám 18 žiaľ..nemáte nejaký tip?
viem o penzione jednolozkova izba za 650 Kc/noc
riesila by som to bud takto nejakym penzionom, hostelom, alebo na fb v skupine bydleni brno sa spytat.. kopa ludi ta v studentskych bytoch radi prichylia za par drobnych alebo za pivo na gauci ked to je len dva dni v mesiaci
na intrákoch pod palackého vrchem sa dá aj krátkodobo určite a predpokladám, že im nemá prečo vadiť, že nemáš 18, ani ja nemám a bývam tu, takže pohoda podľa mňa ale teda neviem na 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
riesila by som to bud takto nejakym penzionom, hostelom, alebo na fb v skupine bydleni brno sa spytat.. kopa ludi ta v studentskych bytoch radi prichylia za par drobnych alebo za pivo na gauci ked to je len dva dni v mesiaci