Takže už máme prvé kapely, ktoré prisľúbili účasť na týchto festivaloch a myslím si, že sa máme na čo tešiť. A to je ešte iba začiatok, čo poviete...
BRUTAL ASSAULT: Beneath The Massacre, Dark Funeral, Darkane, GWAR, Hate Eternal, Krisiun, Madball, Mardu
@holyknight tak to si trafil...zachvilu budu 13. rocne dievcatka pisat ze by chceli ist na Nightwish ale mamka ich nepusti
a k teme ....teraz by som asi siel skôr na MOR...hlavne kvôli RAGE,HEAVEN SHALL BURN,Arch enemy....ale ten rocnik ked tam boli: Motorhead,edguy,evergrey,COB, bol lepsi...do sakra..skoda ze som tam nebol...
masters je samý gay metal ako vidím (až na pár výnimiek), tak ostanem pri brutale ale keď ma brat pozve na masters, pôjdem aj tam ale iba kvôli Kataklysm zvyšok budem štrikovať alebo ležať najebaný v stane
hmm, som bohaty takze jednoznacne idem na oboje
teda na mor momentalne akorat tak Arch Enemy a Kataklysm, ale ajtak idem
hmm, chcel som minuly rok strasne ist na brutal assault, lebo Carcass..
ja len nechápem čo ľudí stále ťahá na MoR, keď sú tam v podstate stále tie isté kapely.. myslím ľudí, ktorí tam už boli po minulé roky... je pravda, že atmosféra je tam taká..svojská.. ale to nestačí na to, vyhodiť znova toľké peniaze za vstup, jedlo, pivo a všetko... keď je to stále o tom istom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a k teme ....teraz by som asi siel skôr na MOR...hlavne kvôli RAGE,HEAVEN SHALL BURN,Arch enemy....ale ten rocnik ked tam boli: Motorhead,edguy,evergrey,COB, bol lepsi...do sakra..skoda ze som tam nebol...
» mediaportal.ru/mp3/100020-catt...
» www.myspace.com/wot...
» mediaportal.ru/mp3/98050-woe-o...
tak takýto tech-melodic nárez som od týchto chalanov nečakal...fakt ma to potešilo
teda na mor momentalne akorat tak Arch Enemy a Kataklysm, ale ajtak idem
hmm, chcel som minuly rok strasne ist na brutal assault, lebo Carcass..
ale ten brutal...ten testament je pravda?