ak ti nejaku z hlavy teraz napíšem bude originálna ale ked ju použiješ tak to už tak originálne nebude najlepšie je v konkrétnej chvíli ked to potrebuješ nejaku z hlavy vymyslieť ved to nie je také tažke, moja sestra by ti vedela rozprávať tej furt nejaku pišem ale to je vtipne že sa furt podpichujeme
Boooze, keby som si to ukladala.. Ale ja vzdy spontanne vymyslim a poslem a dalej neriesim . No, ved nieco zloz Ty - bude to najoriginalnejsie a najuprimnejsie.
@Liu mam velku radost (dopln vek) krat do p... ta posielat! a z tej p.. zase von to je tvojim osudom. (dopln vek) je krasny rok! povedz me si narovno ako kazdy na hovno! keby ta vsak nebolo tak by si to j... teraz mam to j... dvom. to je nasim osudom. nasim spolu j... aspon sme si podobny. tak sa maj a napis zas ked ti j... bez nas! akoze je to blbost ale fakt naj origo sms ktoru som kedy dostala!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Keď som jebal Zuzku v Rusku,
dal som si na chuja chustku,
lenže Zuzka piča úzka,
zostala jej v piči chustka.