Inak podla mna.....ja neviem ci na to verit alebo nie. ale viem, ze raz uvidia tyi ludia, co si myslia ze bude alebo tiy, co si myslia, ze koniec sveta / sweta (ako chcete) nebude.
nie nebude a prestante zahlcovat aj tentos erver tymi sektarskymi dristami. max daka zmena ale to je vsetko, ved ludstvo sa koniec koncov zmenilo aj od zaciatku 20.,19.,.. storocia.
@47 Ľudia,ak píšete na Birdz nepíšte prosím že "w" takto píšu len pubertiaci,alebo len 11 ročné deti. PRÍKLAD : sEwAsH,jAQO sHá Mááášh??" oMg IdEšH Won?.. " .. Blé mne s toho ide na grc. Kto sa pridá (určite nebudem sama blé)
no nemusite hned ohovarat moju anketu!!! Ani nevete co som zac!!! ...sa starajte o seba!!! Ne o mna ani o moju anketu!!!! P.S.: Myslim ohovaranie!!!! Tak si to neberte k srdcu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
konecne budeme pisat normalne... zmizne SWET a pride SVET
Teda koniec života na zemi. Každym dnom sme bližšie a bližšie
@pappkin - súhlas
Na toto mám len, podobne ako tenario, že Čo je moc to je veľa, čo je moc to je hodne a čo je moc neni málo. Proste toto je moc.
tak si spravte mienku...
...nebude, tu je o tom clanok: » www.strach.wgz.cz/nove-poznatky...