@Dzusik2024@20 Ako chceš očakávať normálny komentár k prijebanej otázke? Ktorá by zas tak prijebaná nebola, neopakovať sa XY krát po sebe pravdepodobne vždy v okamih, keď máš čas naťahovať to svoje zeschlé pele.
Ale vážne, buď si dostal critical DMG priamo na gebuľu alebo ťa prirodzenou cestou vytiahlo slnko zo záclony pár mesiacov po tom čo si tam tatko utrel budzogáň... toto je nenormálne aj na túto stránku
Ja stále pracujem s myšlienkou, že si ďalší troll vytvoril divnoprofil kde si ide svoje veci dokola, pretože život je moc nudný a času je prehnane veľa ale pomaly sa prikláňam k variante úchylného kreténa, ktorého buď skutočne vzrušujú biele ponožky alebo fakt, že serie ľudí.
Nalejme si čistého vínka a vyložme karty na stôl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mám pridať aj foto?
Ale vážne, buď si dostal critical DMG priamo na gebuľu alebo ťa prirodzenou cestou vytiahlo slnko zo záclony pár mesiacov po tom čo si tam tatko utrel budzogáň... toto je nenormálne aj na túto stránku
Ja stále pracujem s myšlienkou, že si ďalší troll vytvoril divnoprofil kde si ide svoje veci dokola, pretože život je moc nudný a času je prehnane veľa ale pomaly sa prikláňam k variante úchylného kreténa, ktorého buď skutočne vzrušujú biele ponožky alebo fakt, že serie ľudí.
Nalejme si čistého vínka a vyložme karty na stôl.