(ale očakávam cca 10-15% pokles počas leta) , v septembri sa to vráti, a v októbri trhneme znova rekord, a v novembri znova, v decembri budeme mať jemný pokles a v januári znova trhneme rekord
@zipporah no nemyslim, ty si jeden clovek, ja to ratam na POCET UZIVATELOV, teoreticky odhadujem, ze pocet uzivatelov jemne poklesne, a priemerna dlzka surfovania naopak stupne cca od 2-3 tyzdna prazdnin, ked sa ludia zacnu nudit a uz ich nebude bavit byt iba vonku...
ani by som welmi netvrdila,ze bude väcsia..ano samozrejme su prazdniny atd atd ale ludia budu chodit zit kupaliska nakupy a stretka bude teplo kazdy bude niekde a nie doma na nete sediet.. moj nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a to sa týka všetkých mediálnych "prvkov", tým pádom aj social networks a myslím si, že Birdz z nich nebude výnimkou
(ale očakávam cca 10-15% pokles počas leta) , v septembri sa to vráti, a v októbri trhneme znova rekord, a v novembri znova, v decembri budeme mať jemný pokles a v januári znova trhneme rekord
snáď
Vyrazne zvysenie navstevnosti nepredpokladam ani pocas celeho roka.
no neviem,neviem...
no ja tu budem jednoznačne odkedy odlepím oči teda ak nebudem na brigáde práve