bude tom cruise v talentmanii na markize...............................????????? pozeram ju večne ale ako vidím tak zbitočne....................oobjaví sa podľa vás...................???????????
trapkovia chcu mat viac divakov ,tak ho tam zavolali ..neviem ci pride ,,aj tak kukam cs ma talent ..a chvilu som sa divala teraz na talentmaniu tak to duo MR.GS suchanek a genzer ci jak sa volaju je tiez s nimi ..tak no .FUCK TALENTMANIA
hmm no to prvy krat pocujem a znie to divne......tak ale mozno, ktovie? ale pokial by to tam aj bolo, tak to najdes aj dakde na nete, hoc aj v archive talentmanie, taze ja by som kvoli tomu do noci prilepena na telke neostavala...
@wladi joj ticho buď keď som ho pred 2 týždňami stretla na hlavnej a pretože som na neho čumela sa na mňa usmial som sa skoro rozliala do dlažbovej kocky, o tom tiež pomlčím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a preco odisla seredova odtial?
a už vonkoncom nie tieto komerčné drísty.
minule som ho videla v meste
ale to som ešte bola decko