v 15?? kde žiješ?? a rovno jej kúp miesto pre dvoch na chate aby si ju tam mohol...
kup jej niečo čo ju poteší, ak samozrejme nevyrastala v bordeli a nesexuje každý den, vtedy ju to poteší..inak asi ťažko..
prečo takéto ankety??? niekedy rozmýšlam, či za chvílu niekto založí anketu že ked ma plný močový mechur ci sa ma vyčurat, alebo počkať kym to prejde..
@comka od ankety typu ''mam plny mocovy mechur.. '' ma to dost daleko .. ja som len chcela vediet nazor ci to bude velmi nevhodne alebo sa to dá .. a poznam ju ''potesila'' by sa aj keby som jej dala trebars umely kvet ... tu ide o srandu .. a to je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
jebe ti?
Také darčeky sa dávajú už v dvanástich
kup jej niečo čo ju poteší, ak samozrejme nevyrastala v bordeli a nesexuje každý den, vtedy ju to poteší..inak asi ťažko..
prečo takéto ankety??? niekedy rozmýšlam, či za chvílu niekto založí anketu že ked ma plný močový mechur ci sa ma vyčurat, alebo počkať kym to prejde..
Veď buď trochu kreatívna!