bude to boliet kazdy mesiac, ked ti ho bude zatahovat... bolest mne trvala niekolko dni 4-5, jedla som len polievky, jogurty, vyzivy... ale aspon nemam predkus
no to ja mam ten svoj už rok a dosť mi leze na nervy lebo sa mi vobec nehodi (niektorym ludom sa hodi) a neviem si predstaviť že ho budem mať ešte jeden rok .. ale stoji to za to
spočiatku to bude trochu bolieť, ale to časom prejde... ja som ho tiež nosila dosť dlhú dobu a strašne som ho neznášala a hanbila som sa zaň, ale teraz som rada, že som ten strojček mala, pretože výsledok naozaj stojí za to
ja mam strojček už dva roky . už mi to lezie na nervy už mal ísť dole tak neviem či sa trocha pozabudli alebo čo trocha mi to príde divné:dávali mi gumički a zajtra mi budú dávať strojček? mne najprv nalepili strojček a doň namotali tie gumičky. takže neviem.ak sa pýtaš na to či bude bolieť ked ti ten strojček budú lepiť tak nie len ti nalepia kovové štvorčeki na každý jeden zub a cez ne ti potom prevlečú drôtik ničoho sa neboj ...ale ak sa pýtaš nato čo bude po nalepení strojčeka tak ti poviem že prvé 4 dni to bude trocha nepríjemné...ucítiš tlak,ale nebude to nič hrozné a už o pár týždňou pocítiš a aj uvidíš rozdiel ospravedlňujem sa za gram.chyby
ja mam aj na hornych aj na dolnych ale nesuhlasim s tym ze to nejako moc boli... mna to bolelo len ked ma pichal drot do lica a mala som to take bolave z toho a zubarka mala dovolenku..to som ani poriadne nejedla par dni..ale inak pohoda...
aj ja mam aj na hornych aj na dolnych. Najprv to bol velky nezvyk mat nieco na zuboch ale nejak extra ma to nebolelo iba rano ked som sa zobudila ale to preslo po nejakom tyzdni som si uplne zvykla.
ja mam zatial len na dolnych zuboch, teraz dakedy mi idu davat aj hore.a mne sa fest paci mam ho rada, taky moj maznacik a soms traaasne rada ze ho mam lebo..lebo. sice penazi jak svina to stalo ale na ten vysledok sa tesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ako už bolo spomínané vyššie, bude to bolieť, ale nakoniec budeš rada, že si ho nosila
bolí to, bude to bolieť ale výsledok stojí zato...
Bolesť som prežívala len pri doťahovaní,ale inak pohoda. Zo začiatku to bolo kus nepríjemné,ale aj mi je ľúto,že pôjde za chvíľku dole