Hm, teraz je toho vsade.......vsade len budes nam chybat, Michael, odpocivaj v pokoji, nikdy na teba nezabudneme...bla-bla-bla....Ale kolko z tych ludi to mysli naozaj??
Ja som Michaela mala rada uz od malicka, aj ked nie ako osobnost, ale koli hudb
jj mas prawdu..ludia si to davaju do profilov a tak lebo je to asi IN.. no priznam sa ja nmam na booome jedno video s nim..je tam ukazane jak sa premenila jeho tvar od detstva az do dospelosti
clovek si najviac uvedomi, co je mu cenne, az ked to strati...ale nemyslim si ze toto je MJ pripad...myslim si ze vacsinu ludi co taketo hovadiny maju v profile, to maju fakt len preto ze je to"IN" lebo aj ked pozeram profily ludi ktorych poznam, jak smutia a ze jaky to bol genius atd a v ZIVOTE v reali som ho nevidel pocuvat jedinu pesnicku o nom a debaty maximalne o jeho pedofilii, tak sa mi trosku rozum zastavuje :/
aj ked na tomto svete nie som dlho a z jeho hudby poznam sotva stvrtinku skladieb je to pre mna velmi smutne, ze nas opustil...dokonca som si aj poplakala...a najradsej mam pesnicky Thriller( klip zerem...to je ako mini film.. ..jednoducho uzas), Bad je dalsia skvela vec a dlha verzia klipu je super...dalej Rock with you...tam ma krasnucku hnedu farbu..bol na zozratie.. ...a pesnicka peckaaa!!!alebo you rock my world, ale aj ine ako earth song, we are the world..a kopa inych... na tohto muza..Kráľa kráľov sa nikdy nezabudne...
ty kokos este na vianoce budu v telke pustat jeho pohreb a tu budu minimalne 3 temy za den o nom..akoze nic v zlom ale mohli by ste sa uz miernit uz je toho moc
ako uznávam, že bol spevák jaký sa nevidí. 100 takes v štúdiu a všetky rovnaké... aj tancovať asi vedel aj všetko. ale mali ste k nemu nejaký osobný vzťah? bol to váš kamarát? rodina? nech vám nejebe.
Ako ja som veľký fanúšik jeho hudby, jeho discographiu mám už roky v počítači, mám pár originálnych albumov, atď... Moja obľúbená je Give in to me Plus, ozaj inak na čo sa zakladajú denne fóra o ňom?? Každý hore dole rieši či žije, či bol v rakve, či splatil dlhy... Proste toto už neni normálne... Nechajte ho už na pokoji...
ja som ho nikdy nepocuvala a ani terza a ani za nim nejako nesmutim ved boze strentut ho tak v noci ved bol ako matoha by som asi umrela od strachu juj
raz niekto povedal ze to je kral popu... a hned je pre vsetkych kral popu...
rozmyslal tu niekedy aj niekto nad tym ze to bol rasista ? a bol rasista sam proti sebe ? a ze tym sa zabil ? .....
hudbu mal dobru a este jej vela novej budeme pocut... ale ako clovek bol hroznym
spravil toho vela pre ludi... ale kolko ludi sa po nom opicilo a pokazili si tak svoje zdravie ako on ? len preto ze je to "kral popu"
co bol Elvis? zomre jeden zomre druhy a zabudne sa na ineho a inych.. o par rokov umre madona a zabudne sa na Jacksona a zrazu bude madona kralovnou popu... lebo to niekto povie len tak do vzduchu..
bože čudujte sa všetci že prečo si naňho všetci zrazu spomenuli. on mal vrchol slávy keď sme ešte ani neboli na svete a väčšinu môjho života nevydal žiadne nové pesničky. a médiá o ňom tiež nešírili najlepšie správy.
teraz sa každý tvári aký bol jeho strašný fanúšik...nehovorím že si jeho hudbu nemala rada ale určite ho nemáš vylepeného nad posteľou.
áno, mal super hudbu...will you be there, thriller, black or white, they don"t really care about us - všetko dobré veci. ale to nemení nič na tom, že normálny určite nebol. ľutujem ho, že mal taký život, lebo hrabnúť mu nemohlo len tak z ničoho.
@0@Deadlynka "Vacsina mozno ani nepozna vacsinu jeho pesniciek. No, ja ich poznam dost. A najradsej mam Smooth Criminal, aj pesnicku aj klip. A aj Thriller, a Dirty Diana. To su moje serdcovky."
zrovna tie pozna kazdy..ale nic som nepovedala DDDDDDD
nič pre mňa neznamenal ani on ako osoba, ani jeho hudba. nepočúvala som ho ani predtým, nepočúvam ho ani teraz.
pokrytci sa vyznamenali. a presne, ešte na vianoce pri štedrovečernom stole budeme spomínať na MJ a po večeri si zapneme záznam z jeho pohrebu a budeme sa ukájať nad tým, aký srdcervúci prejav vypotila jeho rodina, ktorú neznášal.
mne bol ukradnutý doteraz a je mi ukradnutý aj naďalej ale fakt je to už trápne keď odrazu všetci z ničoho nič ho začali zbožňovať a neviem čo, hlavne že doteraz si na neho minimálne 9 desatin z vás ani nespomenula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Jak nový čas - Vybrali mu mozog, zije a skovava sa pred svetom, jeho duch, bol panic, a taketo članky ludie STOP. hehe
rozmyslal tu niekedy aj niekto nad tym ze to bol rasista ? a bol rasista sam proti sebe ? a ze tym sa zabil ? .....
hudbu mal dobru a este jej vela novej budeme pocut... ale ako clovek bol hroznym
spravil toho vela pre ludi... ale kolko ludi sa po nom opicilo a pokazili si tak svoje zdravie ako on ? len preto ze je to "kral popu"
co bol Elvis? zomre jeden zomre druhy a zabudne sa na ineho a inych.. o par rokov umre madona a zabudne sa na Jacksona a zrazu bude madona kralovnou popu... lebo to niekto povie len tak do vzduchu..
teraz sa každý tvári aký bol jeho strašný fanúšik...nehovorím že si jeho hudbu nemala rada ale určite ho nemáš vylepeného nad posteľou.
áno, mal super hudbu...will you be there, thriller, black or white, they don"t really care about us - všetko dobré veci. ale to nemení nič na tom, že normálny určite nebol. ľutujem ho, že mal taký život, lebo hrabnúť mu nemohlo len tak z ničoho.
škoda že sa nedožil toho svojho comebacku...
Co sa tyka toho ze sa stale o nom pise - preco nie? je to legenda. Jasne,nepacia sa mi tie klebety a la Novy Cas ale bohuzial s tym sa nic neda robit.
A ako tu niekto napisal ze bol rasista - to je dobra somarina.
zrovna tie pozna kazdy..ale nic som nepovedala DDDDDDD
pokrytci sa vyznamenali. a presne, ešte na vianoce pri štedrovečernom stole budeme spomínať na MJ a po večeri si zapneme záznam z jeho pohrebu a budeme sa ukájať nad tým, aký srdcervúci prejav vypotila jeho rodina, ktorú neznášal.