Ja ho po vonku už asi mesiac nenosím. Iba keď idem MHD alebo do obchodu, v uzavretých priestoroch sa v tom aspoň dá dýchať. Inak mám v piči.
Ale u nás je tá skurvená kokotina stále povinná
Určite budem nosiť.... V pondelok som išla na nočnú na biku a všetci sa na mňa neskutočne škaredo pozerali... Tak som rozmýšľala, že či som strapatá, alebo mám na hlave myš.... A na pol ceste som si uvedomila, že som si rúško zabudla.... No do roboty som už doletela, ale s takými výčitkami svedomia...
@erixa Ale to zase nemusíš tak brať Však nech zazerajú, keď okolo nich prefrčíš na bicykli, tak aj tak nie je skoro žiadna šanca, že ich nakazíš
Tu v Česku tak 90% cyklistov nemá rúško a nikto na nich nezazerá, lebo každý vie, že na bicykli je to kktina
dnes som bola v meste (KE) a v obchodnom centre a obchodoch som to mala a takisto aj v centre keďže stále bol niekto pri mne doma po dedine nenosím takisto ani na beh a ani keď sa viem vyhnúť väčšiemu množstvu ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale u nás je tá skurvená kokotina stále povinná
Tu v Česku tak 90% cyklistov nemá rúško a nikto na nich nezazerá, lebo každý vie, že na bicykli je to kktina