@yumminko myslim si, ze taky vedci, lekari, dobrovolnici v charitativnych spolocnostiach a pod. urobia pre svet omnoho viac ako M. Jackson a ziaden takýto humbuk sa pri nich nerobí. Je to smutné.
@10 on spravil vela pre cely svet...vydal skvele pesnicky....ktore pomohli plno ludom pri tazkych chvilach...napriklad......len si to niektori ludia neuvedomuju...ako ty
pozriem si,ked som bol mladsi pocuval som ho..a skor ako tych,ktori aby neboli "out" jak to nazval peter piper,nenavidim tych,ktory o tom hovoria ..je to trapne a stereotypne ..riadim sa podla seba nie podla druhych
súhlasím s @12 a so @14 myslím si, že sa okolo toho robí priveľké haló. ako áno, ľudia ho počúvali, dával im silu, zábavu a podobne, ale myslím, že toto už je prehnané. ja osobne by som takéto haló okolo svojej smrti ani nechcela. nevravím, že to nebol významný človek, ale mám pocit, že médiá to len priveľmi nafukujú, aby na tom zarobili a to nie je správne. už dlhšie sa o ňom ani veľmi nepísalo a teraz je všade. a ľudia to žerú.
uz dajte pokoj s jacksonom .... keby ze 1 alebo 2 ankety tu su o nom tak nepoviem ale to uz je na zamyslenie preco tolko ankiet a diskusii o noom davate.... ked zil tak ste ho nespomenuli ale ked zomrel tak ho spominate na kazdom kroku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ja nemam na to zaludok
x(((
verim ze mu uz je dobre
bez ludi, ktori ho obvinovali z niecoho co neurobil, bez ludi, ktori ho len vyuzivali, bez choroby....
x(((
Nie pre Slovákov ale pre celý svet! Urobil toho toľko pre pop music ako nikto iný! Môžete so mnou súhlasiť alebo nie viem, že mám pravdu
.....
hlavne sa uz z toho neposerte..kym nezomrel, tak bol pre vacsinu len hnusnym vybielenym polepenym pedofilom.
ja som ho pocuval vzdy tak ci tak, ale nejaky jeho pohreb mam fajnovo na salame...
teraz ho zrazu pocuvaju vsetci a vsetci musia zarucene vidiet jeho pohreb, aby nahodou neboli OUT...ja to volam pokrytectvo