Je to hlavne o tom, že ľudia, ktorí dajú napríklad dieťaťu psíka sú hlúpi a nezodpovedný, lebo si nedokážu uvedomiť, že o psíka sa treba aj starať a že napríklad sedemročné dieťa sa o to zviera samé nepostará, bohužial na ich hlúposť a nezodpovednosť doplatia tie nevinné zvieratká, ktoré takto skončia :/
No k tomu ma napadá jedna historka. Pred nejakym časom som si kupil škrečka, no moja mamka s tym nebola nadšena tak som ho na Mikulaša daroval (anonymne) spolužiačke (dal som jej ho pekne zabaleneho). Ten škrečok už vystriedal troch majiteľov. Dúfam že sa ma dobre
myslim si, ze je to trosku zvelicene. jasne, ze ma trapi kazde jedno zvieratko, ktore skonci na ulici, ale aj tak sa toto strasne zvelicuje, myslim si, ze ani cele 1% z darovanych zvieratiek neskonci na ulici.
človek ktorý vyhodí zviera na ulicu, pričom človek sám je cicavec, je obyčajný bezcharakterný opičiak, zbabelý a bezcitný..... priala by som im byť v koži toho zvieratka, ktoré za to ani nemôže...
ja si tiez myslím, ze väčšina ludí nekupuje zviera ako darčer pod stromček, a tí čo kúpia tak nemyslím ze by väčšina aj to zvieratko vyhodila...a ked hej...no tak tých by som vyšmarila tiez von....
Včera som sa o tom rozprávala s kamoškou... Zhodli sme sa na tom, že je to strašné...
Rodičia kúpia svojmu rozmaznanému 5-ročnému decku psa, a až potom zistia, že sa o toho psa nemá kto postarať...
Keď máte psa, je od vás úplne závislý, má vás rád... A nikdy vás nezradí... Nedokážem pochopiť ako môže niekto vyhodiť svojho psa na ulicu... Je to neľudské...
NENÁVIDÍM takých ,,ľudí" ktorý akýmkoľvek spôsobom ubližujú zvieratám. Bodaj by skapali!!!!!!!!! zabila by som ich. zvieratá sú úžasné a bezbranné... to ani nemá srdce taký človek čo dokáže zvieraťu ublížiť
spravit ludom to co robia oni zvieratam.... k tejto teme sa po tolkom case stravenom pri vyhodenych a tyranych zvieratach neviem vyjadrit.... aj tak nic z toho.... to sa neda zatavit (aspon nie na sr)
keby to zviera malo dalej moznost sa postarat samo o seba a uzivit sa, dalo by sa to zniest..ale ked ho niekto vyhodi bez akychkolvek nadeji na prezitie..je to svinsvto a dost smutne..no nariekat mozme kolko chceme, nezabranime tomu..zvierata, trpia, umieraju na svete denne .. takisto ako aj ludia, ale samozrejme zvierat mi je luto viac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@7 urážaš opicu
Rodičia kúpia svojmu rozmaznanému 5-ročnému decku psa, a až potom zistia, že sa o toho psa nemá kto postarať...
Keď máte psa, je od vás úplne závislý, má vás rád... A nikdy vás nezradí... Nedokážem pochopiť ako môže niekto vyhodiť svojho psa na ulicu... Je to neľudské...
okrme toho len úplný debil podaruje niekomu zviera bez jeho vedomia
Odrežeš psovi uši a chvost a skončíš maximálne s podmienkou.
Raz, ked som pomahala v utulku, tak tam cez zimu doniesol jeden policaj 3 šteniatka, že našiel ich v krabici na ceste..
Boli choré, ale nakoniec sa o ne postarali..Vela skončí na ulici, a nikto si ich ani nevšimne.
@16 Smutné...Debil!