nie moc veľký, ale zasa nie moc malý ... izby by mali byt thake priestranné.. veľké, málo veci, hmm potom utulnú pracovňu a spáľňu... s takými vyčančaným hovadinkami ... dom s veľkou záhradou na bazén a hojdaciu sedačku.. hmm a thak nech sa v ňom cítim poholdne... príjemne... ale to mi bude stačiť manžel a pár detík tomu a tvoj dom jak ma vyzerať? ani si sa nevyjadril aky chceš ty hehe
heh..taký malý..na dedine...so záhradkou...trávnik...alebo..a to by som chcela viac....proste byt podkrovný v starom meste..dakde pod hradbami...taký veľký..v starom dome...také...aaa...joj... ...sama sebe zakazujem snívať
rodinny dom, so zahradou a nizkym bielym plotom a dvoj-poschodovy plus podkrovie velky, cervena strecha a natrety napr. na bielo a aby mal cislo 1807... to je veeelmi dolezite
ja mam uplnu predtavu o mojom dome takze velky asi ako prezidentsky palac, krasna okrasna zahrada, nadvorie s fontankou, vo vnutri bazen a virivka, obrovska obyvacka s krbom a nadhernym obrovskym lesklym ciernym klavirom, velka plazma, vsetko zariadene v jednoduchosti a ziadne gyce, a bude to inteligentny dom co vie aka ma byt kde teplota, vsade wifi, alarm...Na zahrade bude aj stajna pre mejho kona co si potom kupim a kravicku co zachranim z bitunka, psa a macky a papagaj bude v hale a bude tam kopu kamosov, vela srandy a nintendo wii asi tak
poschodovy s velkymi oknami aby tam bolo vela svetla a velka obyvacka spojena s jedalnou a velka kuchyna s ostrovcekom a barovym pultom zahrada s bazenom ale ten by bol skor v dacom ako zimna terasa terasa s krbom a pre decka domcek na strome
@4 ...také byty sú najlepšie...tiež by som taký chcela. taký starý, ktorý by som si mohla sama upraviť, zariadiť od začiatku a mala by som tam sieť na spanie
chcem velku vilu niekde pri plazi zo siedmimi spalnami a 15timi kupelkami obrovskym volnym priestorom kde by bola uzasna zelena trava bol by tam mega bazen jazierko sauna..aaa vsetko..ale je to dost nerealne
Aké minimalistické požiadavky... ...
Ja chcem útulný drevený domček, v strede lesa...dookola sneh...Dymilo by sa z komína...Okolo by pobehovali detičky...
Taký domček...Proste náš
trojposchodový s obrovským pozemkom a bazénom aa taký dom bol v telke raz sa to volalo že inteligentný dom .. a taký by som chcela sme si so sesterkou powedali že taký si raz kúpime a budeme v ňom bývať ona a jej priateľ a ja s tým svojim ten dom bol fakt úžasný ..všetko robilo samo...samá technika ..že woow ale snívajte s nami ..bréé ráánko a vraciame sa späť do reality
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
om nakreslenéé qetinky..xD
Ja chcem útulný drevený domček, v strede lesa...dookola sneh...Dymilo by sa z komína...Okolo by pobehovali detičky...
Taký domček...Proste náš