aky ste idealisti/optimisti ... no zalezi na druhu snov... ak sa jedna o take veci ako : realizovat sa v xyz obore , mat stastnu rodinu a tak to je realne .. ale ak je to dost naivne verit v snoch ako : budem hviezda , budem milionar a pod.
zas zalezi od faktorov ako je rodinne postavenie , solventnost , inteligencia , znamosti
dovolim si vyslovit svoju mudrost : inteligencia a vyuzitie svojich moznosti zalezi od toho kto si dokaze uvedomit realitu , zhodnotit svoje predpoklady a nezit v snoch
Je oblubeny citat mojej spoluziacky....Eleanor roosvelt, ak sa nemylil....a ci verim vo svoje sny? Podla toho ako sa na to clovek pozrie...v sny, co sa cloveku snmivaju v noci, nie. Ale ak pod tym myslime tuzby a ciele tak asi ano...ved kazdy by mal mat ciel za ktorym si v zivote pojde, ci uz velky alebo uplne obycajny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak sa pýtaš na vieru v sny, tak nie. Mne sa snívajú samé blbiny, ktoré sa zaručene nesplnia
inak mi je to hrozne zname, ze: Budúcnosť patrí tomu, kto verí v krásu svojich snov. -skade to je???
zas zalezi od faktorov ako je rodinne postavenie , solventnost , inteligencia , znamosti
dovolim si vyslovit svoju mudrost : inteligencia a vyuzitie svojich moznosti zalezi od toho kto si dokaze uvedomit realitu , zhodnotit svoje predpoklady a nezit v snoch
nie to , co sa mi sniva,lebo to by sa obcas fakt nedalo prezit...
no ja verim svojim snom, lebo to sa ani neda, len tak zit zivot bez nicoho..
mam male snicky, ktore si plnim a tie male mi vytvoria jeden velky
ale sny ako predstavy pti nich cakam len na ich splnenie...
H350 BLACK