ahojte som tu nový, možno je to nezvyčajné, ale 31.8. sa chystáme s priateľkou do Bulharska autom, pobyt začína 1.9. na 9 nocí/10 dní, sú v tom aj raňajky, všetky potrebné info môžem zaslať, hľadáme 1 alebo 2 osoby, ktoré by išli s nami, cena cca do 160€
sme z Oravy, nebol by problém po niekoho aj prísť cestou, sú posledné voľné 2 izby, ktoré máme rezervované do zajtra :/ tak potrebujem vedieť niekoho kto by mal istý záujem
Ja len že aj ja s chlapom sme z Oravy a ideme autom na dovolenku (on sa na to namotal tak sa obetujem na jednu s ním autom )
a ideme tiež do Bulharska ale vybrali sme si iny termín
@laurikaaa no tak to je škoda my sme si tento, lebo je cenovo dobrý, hlavne ešte nebude škola a po brigádach, tak sme si mysleli, že ja niekoho zmotáme, ale zatiaľ sa nedarí... ale ak pôjdete skôr tak by som sa aspoň mohol popýtať aká bola cesta
Napíš mi potom, my ideme 10.7 na dva týždne, snáď nezdochnem po ceste. Hrozne sa mi nechce ísť autom ale dohoda je dohoda no... Pošli mi tú ponuku do správy, možno spolužiačka s frajerom by šli, oni zháňali niečo autom a lowcost a po lete...
@sheily ja viem ťažké to je sa už teraz viazať na dátum, ale nič lepšie za tú cenu nebude si myslím... a tu sú tie posledné dve izby, ktoré som rezervoval do zajtra, potom už je hotel plný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ideme tiež do Bulharska ale vybrali sme si iny termín