Ináč by som nepovedala, že pre bulvár nevidím fakty. Bulvár je médium, v ktorom sa zaujímavé fakty propagujú a často zveličujú, ale na každej lži je predsa zrnko pravdy.
keby tu nebol bulvar, co by ludia citali? klebety su korenim zivota, aj to treba, ale ked sa nieco fas prezenie, tak to uz nie...preto sa akemukolvek bulvaru vyhybam..teda precitam si nieco, ale nejako moc to nepotrebujem k zivotu
bulvaru sa vyhybam ako cert svatenej vode.. ta ubohost tychto ludi je na grcanie.. myslim tym ubohost jednako redaktorov a fotografov, ale aj "celebrit", ktore bulvar vyuzivaju na sebaprezentaciu
neveim či ste si všimli ako napríklad Paris .... ved tá žije len vdaka bulváru...je to dosť ubohe a niektore hviezdy sa zabili len kvoli bulvárnemu članku alebo neustalemu striehnutiu fotografov..je to hnus
@schizofrenik - ver tomu že ani ta3 nie sú celkom pravdivé - aj tam sa vyskytnú mnohé nepravdivé informácie. Keď si to tak vezmem tak neexistuje žiadne médium ktoré by nás zásobovala len čistou pravdou. Ešte aj Stará babka z dolného konca nám prináša samé pletky z ktorých možno len pätina je pravdivá
@11@batoricka - len tak zo zaujímavosti som hodil tieto dve slová ,,bulvár a ,,klebety,, do googlu a hľa čo nevidím? Veď bulvár sú vlastne klebety! Vyskúšaj to a zistíš to aj ty i keď to vieš
@15 tak mi hovor, ze prave spravy na jojke su vhodne pre male deti, ktore ani nevedia, co tam pozeraju...napr take krimi noviny, niezeby ich dali neskor vecer, ale trepnu ich tam o siedmej, ked decka pozeraju vecernicky... a dnes ma dostalo, ked tam do Kriminovin strcili reportaz o tom, ako boli deticky s cukrovkou v Ziarskej doline a merali tlak a glykemiu nahodnym okoloiducim tak to je tak kriminalne, ze az..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
médiá zarábajú na ľudskej hlúposti a nevedomosti