5. vymazať ľuďom zmysel technického pokroku, bohate to stačí tak, ako to je + vymazala by som celú novú módu a všetci by sme pekne nosili niečo na štýl 19. stor.
@popolcek noo ja by som urobil presne to isté .. až na pár detailov.. určite prvé 4 veci by som urobil aj ja.. ...
ale ľuďom by som dal práveže väčší pokrok aby nemuseli používať niečo čo ničí našu planétu ... v podstate sa vo veľa odvetviach také niečo vyvíja ale je to na dlhé trate..
a ešte zrušil by som telku a internet by sa používal len za dosiahnutím informácií .. a hlavne dal ľuďom viac rozumu a aby nezabudli ako sa maju chovať k prírode a k sebe... ja mám svoj dokonalý svet možno niekedy napíšem o ňom do blogu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
To by bolo "súdov"
A preco myslis ze by som mal v plane pomahat
Budem mat skvely pocit potom ver mi
1. vyčistila vzduch
2. vyčistila moria
3. dala nanovo vyrásť lesy
4. opraviť ozónovú dieru tak aby sa netrhala
5. vymazať ľuďom zmysel technického pokroku, bohate to stačí tak, ako to je + vymazala by som celú novú módu a všetci by sme pekne nosili niečo na štýl 19. stor.
6. oživila by som pár zosnulých
ale ľuďom by som dal práveže väčší pokrok aby nemuseli používať niečo čo ničí našu planétu ... v podstate sa vo veľa odvetviach také niečo vyvíja ale je to na dlhé trate..
a ešte zrušil by som telku a internet by sa používal len za dosiahnutím informácií .. a hlavne dal ľuďom viac rozumu a aby nezabudli ako sa maju chovať k prírode a k sebe... ja mám svoj dokonalý svet možno niekedy napíšem o ňom do blogu
pre tych co nevedia hrali by sme pexeso !
..kvak..