Toto ma v nasom meste uz je**/hneva. Vacsina ludi ma odcuzduje len preto lebo nepijem alebo som ete nebol opity. Je toto normalne?!?! Samozrejme niesu vsetci taky, ale vacsina ano a uz som si to vsimol aj u malych deti. Preco su ty ludia taky?
no ja som tiež bola takto "slávna"...asi týždeň...ale od tých ľudí som utekala a som rada...ja osobne ľudí podľa toho nesúdim lebo je to sprosté...nikdy nevieš čo sa v človeku skrýva...bola som dosť tichá preto to tých "cool" ľudí tak prekvapilo...a teraz ich nenávidím
popularny ?? ...akurat že ti stupne ego a budeš robiť problemy najskôr sa z niekym pobiješ ale ked trafis na triezveho a neakeho co to vie ani pan boh ti uz nepomôže .... lebo ked si opity stracas sudnost ako moj kamos ale ten sa bije snad este lepsie ked je opity ...
no ja mám s tým rovnaký problém, ale kašlem na to, veď raz hádam stretneme aj niekoho normálneho komu na takých prízemnostiach nezáleží a ber to pozitívne, aspoň sa ťa celá trieda nesnaží opiť ako to robia mne posledné 2 roky, aspoň že už maturujem
Moze ti byt uplne jedno co si o tebe iny myslia ked vies ze robis dobre ty. Za to ze nepijes ta odsudzuju? ved to neni normalne ale tak to mozu len deti robit...nema ta to preco hnevat ...je to tvoje rozhodnutie ..a musim povedat ze dobre rozhodnutie
A ty chces byt s tymi ludmi co nerobia to co sa tebe paci a piju? to je divne
nechuti ti vobec ziaden alkohol? ani si neskusal? mozno ze yb ti zachutilo ale nemyslim teraz tak ze by si sa najebaval v krcmach atd ale obcas ked si vypijes je uplne normalne ale ti co sa smeju za to ze nechces pit ked to nechcu chapat to su niake jeble decka ne? nikto normalny by tak neuvazoval
ja som z PO a u an sje to nieco podobne.. neznasam tei male zasrane deti co si myslia ze ked su opiti ta su cool .. ja napr nepijem casto a ked pijem tak viem kedy mam dost ..co znamena ze opita som nikdy nebola... a pri tom mam kamosov metlakov rockerov punkacov .. co ich kazdodennou naplnou dna je alkohol a nemyslim si ze ma maju menej radi kvoli tomu ze nepijem hlupost keby ti tvoji kamosi boli fakt kamosi tak by im to bolo jedno .. a nepit ma aj vyhody kamosi robia hovadiny na ktorych sa ty riadne zabavas a k zabave men netreba alkohol ..a tie hovadiny co postvarali kamosi si oni nepamataju ale ty ano a mozes si z nich robit srandu a potom este maju istotu kedze nepijem ze ich niekto bezpecne odvedie domov a pri neseni (doslova neseni ) opiteho kamarata sa daju teda zazit fakt vtipne veci
Vecerne 3 ci 4 pivka su vpohode, kedze pivo podporuje travenie tak rychlo vytravi vecera a ked dojdem domov jem zase Ale ozierat sa jak idiot ma uz davno preslo, ale tym si prejde vacsina ludi...
kto nepije s nami pije proti nám...proste na slovensku nemôžeš byť považovaný za úplne normálneho ak aspoň občas nepiješ...holt dedičstvo alkoholického národa
neuprednostnujem alkohol.... je blbost ze ked sa niekto opije je lepsi ako ten co nepije... je to jedna zbytocnost na svete ktora robi ludom slabsej vole velke probleemy.... mne to nechutiii a zabavit sa da aj bez toho to je ale moj nazor niekto ma mozno iny
mno tak myslim si ze je to blbost ze je popularne chlastat to ja fakt nenawidim ked do mna niekto hudie ze nepijem tez to poznam si abi na disco newim ist zatancovat bo znamy hned zacnu ze je som trapna ze nepijem blbost som si nastastie ale nasla kamaratov krtory su normalny.....
Vies, tu si musia vsetci slusni ludia, ako som napr. ja uvedomit, ze MY mozme byt hocikedy ako oni, mozme sa spravat ako hlupaci, ale z nich sa uz mudri ludia nestanu...
Jasne,ser na nanich tvoje rozhodnutie je spravne,sice alkohol mam rad nepijem ale skoro vobec iba obcas ale urcite by som neodsudzoval ludi ktory stym nechcu ani zacat to je fakt chore
hm sak jednoducho bud s tymy co nepiju zas nejsme taky alkoholicky narod ako sa hovori urcite su aj u vas taky co nepiju .....ale nemyslim ze ked nekdo pije je popularny, ja pijem a nejsom vobec praveze anti-popularny som ked pi*oviny narobim s percentami v krvi ...
lebo mas 16 a deti v tom veku su *ebnute, mas stastie ze si vinimka ak nechces pit tak proste nepi, ale zase nezanevri na alkohol koli tomu ze ho piju aj idioti, aj auto soferuje vela idiotov a isto pojdes robit vodicak alkohol je dobry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
To je akože v zmysle "kto nepije, je proti nám"?
Neboj, v živote oni padnú a ty sa budeš na nich pozerať zhora.
ĽUdia, ktorí sa nevedia zabaviť bez alkoholu sú úbohí.
Váž si sám seba a nesnaž sa vyhovieť iným za každú cenu, aby si bol in, aby ťa mali radi...
V živote vyhráva ten, kto nenechá sebou manipulovať.
minule som dostal po chuji od troch nabuchaných hoperov lol
nechuti ti vobec ziaden alkohol? ani si neskusal? mozno ze yb ti zachutilo ale nemyslim teraz tak ze by si sa najebaval v krcmach atd ale obcas ked si vypijes je uplne normalne ale ti co sa smeju za to ze nechces pit ked to nechcu chapat to su niake jeble decka ne? nikto normalny by tak neuvazoval
Tazko sa napravuje pokazene...