Ahojte chcem sa spýtať či nemá niekto skúsennosti s nejakým dobrým výrobkom proti oranžoveniu srsti. Mám fenočku shiht-zu a začína sa jej okolo nošteka a brady robiť také oranžové fliačiky. Viem že to je bežná vec hlavne ak ide o bielu a dlhšiu srsť.
moja čivavka mala fliačiky pod očkami zo slzenia, na to mu pomohlo pretieranie borovou vodou...a raz keď som bola u jednej kaderníčky mala am presne takého psíka a vravela o nejakom prípravku proti fliačkom, mala by si sa naň spýtať v nejakom psom salóne, alebo aj veterinár ti bude vedieť poradiť... Osobne si myslím že pokiaľ psík nechodí na výstavy takéto kozmetcké "problémy" sú to najmenej čo by si mala riešiť
@zuzulina nečítala som to celé a k tým kanálikom : you dont say! psíci čo majú také splaštenejšie nocháliky, alebo proste nie tak dlhé (ani maltezák nemá až tak sploštený nos akos shi-tzu a predsa to niekedy má.... buď sú kanáliky upchané alebo zle zrastené...
a máš dve možnosti... ako spomínala v @10 umývať borovou vodou alebo ho dať na "operáciu" kde mu prečistia tie kanáliky
Bieleho psa sme nikdy nemali, ale čierne a hnedá ryšaveli s vekom. Na stehnách a na chrbte, čiže určite nie od sĺz. Biele mačiatka ale mali také fľaky od slziacich očiek. Riešila by som to slzenie, ale preboha prečo fľaky, nebudem si hádam odfarbovať domáce zvieratko
Prepáčte ale nikto nerozumie o čo presne ide preto som poslala aj link na ktorom je fotka mojej 9 mesačnej fenočky. Ona to mala čisto biele a teraz to má oranžové a ja som písala komentár kvôli tomu aby mi niekto odporučil nejaký vhodný výrobok na odstránenie a vyčistenie ale ako vidím nik o tom nemá ani páru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neviem ja som to vedela odkedy som mala maltezáka -biely pes že mu nemám dávať mrkvu jesť lebo mu zorandžovie srsť
a máš dve možnosti... ako spomínala v @10 umývať borovou vodou alebo ho dať na "operáciu" kde mu prečistia tie kanáliky