Byvaly bol uplne super a opustila som ho pre niekoho,co nie je az tak dokonaly,ale velmi ho milujem.Cim to je?Byvaly bol ochotny poskytnut mi vsetko,po com by zena tuzila a ja som ho opustila...
Ked si ho nechala kvoli niekomu koho lubis taaak si podla mna spravila dobre... ak by si s nim ostala tak by to bolo nefer voci tomu prvemu (teraz byvalemu) a ani tebe by asi nebolo najlepsie ked mas rada ineho... podla mna si to dobre poriesila ... aj ja pridam jedno klise laaaske nerozkazes
Lakino - ano je to zle, zenskej nikdy nemozes dat vsetko co chce, lebo si na to velmi rychlo zvikne a to bude potom koniec sveta. a dopadne to minimalne ako tento rozoberany pripad. od dobroty na zobrotu
Nho ta podobný problém mám ja... ostavam zatial s tedajším a možno príde niečo čo v čo ma tento sklame a môžem sa obrátiť na bývaleho... a ten ma bud podrzi a mozno si budeme lepsie rozumiet a možno s nami osud zatočí ešte 10000x a skončí sa to tak ako sa to začalo alebo uplne na opačnom kovci sveta hehh.. hlupost ale ja som to pochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nudia..
myslim že to pomože viacerym ne len mne..