Chcem sa opýtať či niekto nieje teraz niekde v USA a chystá sa domov o 2 tyzdne +. Potreboval by som nieco kupit z USA ale postovne, clo a dph vychadzaju na 300€. Jedna sa o malu vec do 10kg. Odmena istá.
uz tam nie som ..a asi by som ti ani nic nedonesla lebo som musela kupovat druhy kufor aby sa mi vsetko pomestilo ale k veci
napis do skupiny work and travel na FB ..este tam par ludi ostalo mozno bude niekto ochotny
@passarinho na osobu mozes zobrat so sebou kufor do 23 kil plus prirucna batozina a personal item ..urcite sa najde par ludi, ktori este nieco niekde strcia ak to nie je uplne ze tazke
@passarinho no to neviem ..ale ak to fakt potrebujes tak by som to aj riskla existuju aj normalni ludia a ak im priplatis motivaciu budu mat Lenze 6 kil sa mi zda dost vela..vsetci budu asi natesno ale mozno sa niekomu do prirucnej zmesti
@orphanka Tak hej no len ked sa s tym este maju dakde z budapeste alebo z viedne trepat domov tak asi tazko. 150€ stoji vec... a 300€ postovne a blbosti.. 50 aj 100€ by som obetoval za ten odvoz
@passarinho skus tam napisat za pokus nic nedas, vela ludi tam aj normalne byva a obcas ide na sk tak nejakych 6 kil im neuskodi ked to budu mat v kufri ..za tych 300 sa ti to neoplati
alebo pockaj rok a mozem ti to priniest aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
napis do skupiny work and travel na FB ..este tam par ludi ostalo mozno bude niekto ochotny
alebo pockaj rok a mozem ti to priniest aj ja