teraz by ma zaujímalo že kde by ste chceli najradšej bývať čo je váš sen o obyčajnom rodinnom dome v luxusnm dome v luxusnej vile alebo rezidencíí viem že už tu asi toto tu bolo ale zaujímalo by ma že aký je váš sen kde máte to vysnívané miesto na život b
co ja vim asi v Barcelone v normalnom domceku malom ale museli by tam rozumiet po slovensky seci no a chodil by som na Barcu na futbal no a ked ne tak tu vo vedlajsom meste alebo este v dalsom meste alebo este v dalsom malom meste niekde v klude v malom dome s mensim pozemkom ale tak snivajte s nami
ja by som chcela mať rodinný domček niekde na okraji mesta v tichej časti, ideálne poschodový, neviem prečo mi tie bungalovy neprídu rodinné potom stredne veľká záhrada na pestovanie zeleniny a ovocia pre mňa a moju rodinku
chcela by som mat zahradu, v ktorej by som pestovala ovocie a zeleninu a ostatne veci, (ale hospodarske zvierata nie) tak aj dom pri ktorom by bola, v nejakej tichej casti, kde by nehucala doprava z cesty, ziadny dedinsky rozhlas, ani kostol. to je moja zakladna predstava
Dom je mega, ale poznám seba a svoje schopnosti, teda asi by som potreboval byt. Byt v meste, centre, historickom centre, s dvorom a bránou. Kovanou bránou, kovaným zábradlím na schodoch vo vchode. Byt veľký, otapetovaný, s vitrážovými lampami, šachovnicovou podlahou v kúpeľni, s vaňou na nožičkách, potom s veľkou posteľou s baldachýnom, s dreveným nábytkom a veľkými oknami.......
Dom je super, ale investuješ do neho veľa času, energiea financií, a tak by mi stačil 3 izbový byt v novostavbe s veľkým balkónom a pekným výhľadom, aspoň 6. poschodie.
v jednom z tých starších nevyužívaných priemyselných objektov ktoré sa prerábajú na modern byty ( tzv. Lofty ) .. niečo naozaj stropovo veľmi vysoké a aj rozlohou veľké a pekne dizajnovo zariadené, útulné a originálne ... v takom niečom by som sa cítil veľmi dobre ... byt by bol trochu vyvýšený sa úrovni možno 3.tieho poschodia ako v paneláku, pri čom by som mal skvelý výhlad na mesto z akéhokolvek okna, aj terasy ... tá by bola aj balkónom, ktorý by obsahoval čiastočne aj priestor na taký malý dvorček kde by sa dalo aj grilovať a podobne
dakujem vám moji milý krásné želania máte no vite odmalička snívám a krásnej luxusnej rezidencii s piatími podlažiami s luxusným dvorom a záhradou a mať všetko od A po Z no neviem či sa mi to splní ja sa nevzdávám nikdy
Byt taký ako máme teraz. Malý, ale trojizbový, záchod s kúpeľnou, na okraji (vo väčšom okruhu) menšieho mesta, ako teraz, najlepšie pri nejakej hlavnej ceste, aby tu bol hluk, v Škótsku alebo Anglicku. Menším mestom myslím na zahraničné pomery, ako TT. Ale bývali by sme tam len dve osoby. Každá vlastnú spálňu s malželskou postelou.
Heh no pokial sen tak su len dva typy...
1. Luxusna velka rezidencia v modernom style niekde na kopci nad mestom s vyhladom na mesto z terasy...
2. Loftovy byt v centre mesta s vyhladom na rieku a druhu stranu brehu a mesto...
V podstate dva odlisne typy byvania ale v oboch by som si vedel predstavit zit...
Hlavne je aby to tam zilo. Nemam rad pokoj, ticho, vymrete... Z toho idem zosaliet... To mozno budem vyhladavat na dochodok ale rozhodne nie teraz.
Realita byt v bytovke najskor....
ideálně bydlet v luxusu, ale zatím to s tím platem asi nedopadne Na druhou stranu, když k sobě někoho máte, tak si můžete i z bytu 1kk udělat moc pěkné hnízdečko. Nedávno jsme s přítelem hledali byt a povedlo se nám najít moc pěkný v jednom podkroví. Vždycky jsem chtěl ten šikmej strop a v něm velký okna. (našli jsme tady, maj tam celkem zajímavý nabídky: » www.eurobydleni.cz/byty/praha/pron...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
snívam o domčeku s vežičkou
ale reálne.. by mi stačil aj nejaký menší byt
šak čosi opísal sa podobá na Bojnicky zámok
1. Luxusna velka rezidencia v modernom style niekde na kopci nad mestom s vyhladom na mesto z terasy...
2. Loftovy byt v centre mesta s vyhladom na rieku a druhu stranu brehu a mesto...
V podstate dva odlisne typy byvania ale v oboch by som si vedel predstavit zit...
Hlavne je aby to tam zilo. Nemam rad pokoj, ticho, vymrete... Z toho idem zosaliet... To mozno budem vyhladavat na dochodok ale rozhodne nie teraz.
Realita byt v bytovke najskor....