Niekedy som vybuchovala na každého, ale v poslednej dobre som sa naučila nerozčuľovať pre všetko, aj keď raz za deň musím vybuchnúť, to by som nebola ja
Ale myslím, že ľudia vôkol mňa si už na to zvykli.
ano neustale. Stale je nieco co ma rozhodi, aj ked si mylsim, ze niektore veci uz beriem v pohode a ze troska flegmatizmu sa nalepilo aj na mna. A drazzdi? no hej vela veci ma rozhadze v takom style, ze ma nieco vytaca ako napr leginy pod suknou ( za to by sm vrazdila ) kypi vtedy vo mne krv . A skro neustale som nasrataa bezmocna sama zo seba :/
Som človek ,ktorý je dost citlivý takže dost lahko ma rozplakat, naštvat..ale snažim sa mat chladnu hlavu v každej situacii aj ked niekedy je to moc ťažke .Sebakontrola je moc dvoležitá.
často sa hnevám na seba...ale nikdy to nie je bez príčiny takže tak to má byť hlavne kvôli pocitom bezmocnosti...niečo nejde ako má...a tak veľmi by som to chcel zmeniť...ale nemôžem...všetko nemôžem ovplyvniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dosť často vybuchujem
potom neradím nikomu byť v mojej prítomnosti
Ale myslím, že ľudia vôkol mňa si už na to zvykli.
áno mám často nervy
áno ...lahko ma veľa vecí rozhádže...a ked sa raz naserem tak potom sa naserem na všetko !
ale býva aj také.