Košice a nesťažujem sa to mesto má všetko čo je potrebné, síce nezarábam ale verím že to nebude prežívanie iba s platom farmaceuta láka ma to ale ísť do niečoho väčšieho napr. do Prahy
Ja mám Bratislavu určite radšej ako svoju rodnú Trnavu. Je tu viac pracovných možností, viac možností zábavy , viac podnikov, lepšia doprava (MHD). Bývam blízko lesa , v Lamači. Láka ma ale aj ísť žiť do Prahy. Možno po korone sa na to odhodlám.
To mesto je fajn a mam ho rada, ale mam pocit, ze s nim aj tak nie som uplne zzita (haluzne slovo) a kedze svoj buduci zivot si predstavujem trosku inak, tak verim, ze do 2 rokov uz budem byvat inde.
Bratislava cely život a milujem ju aj keď mi chýbajú niektoré podniky, ktoré zavreli/zrušili kvôli developerským projektom a nie som zrovna nadšená ako sa všade stavia, ale tak je to hlavné mesto, takze asi prirodzený vývoj
A strašne si užívam ako je teraz počas korony vyľudnená
Košice a bývala som istý čas (takmer rok života) v Prahe.
Košice mám rada, veľkosťou, tým, že sa tu dá pomerne obstojne bývať aj v rodinnom dome, je tu všetko, čo mi k životu treba, nemusím na intrák, som spoko a toto mesto pre mňa bude vždy domovom.
V Prahe to bolo o čosi horšie. Nepáčila sa mi, prišla mi taká smutná, ponurá a cítila som sa v nej citovo vyprahnute (ani neviem prečo, také to mesto malo na mňa dojem). Mala som pocit, že sú tam cudzí ľudia na ulici k sebe nesmierne zlí. Ale možno to bol len môj dojem. Na mňa to bolo hlučné, veľké, neosobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A strašne si užívam ako je teraz počas korony vyľudnená
Košice mám rada, veľkosťou, tým, že sa tu dá pomerne obstojne bývať aj v rodinnom dome, je tu všetko, čo mi k životu treba, nemusím na intrák, som spoko a toto mesto pre mňa bude vždy domovom.
V Prahe to bolo o čosi horšie. Nepáčila sa mi, prišla mi taká smutná, ponurá a cítila som sa v nej citovo vyprahnute (ani neviem prečo, také to mesto malo na mňa dojem). Mala som pocit, že sú tam cudzí ľudia na ulici k sebe nesmierne zlí. Ale možno to bol len môj dojem. Na mňa to bolo hlučné, veľké, neosobné.
@mkamka Dobre čítam? Si napísala na BA, že je fajn?!